2777
2789

اینکه آزمایش اسپرم نیست

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس جیه

چکاپ.الان برات تفسیر میکنم

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎
اینو از اسپرم می گیرن چون وایه اولین بار بود ودکترم کفت گه ازمایش اسپرمه

ازمایش اسپرمو رف اونکارو کرد؟؟چون اینا خونه چقدم گلبولایسفیدش کمه

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
ازمایش اسپرمو رف اونکارو کرد؟؟چون اینا خونه چقدم گلبولایسفیدش کمه

یعنی چی ما رفتیم دکتر گفتن واسه همسرتون آزمایش نوشتن باید بدین مام رفتیم از اسپرم دادیم حتی از اونجا پرسیدم که از اسپرم می گیرن گفت اره الان ما اشتباه دادیم یا چی شده

یعنی چی ما رفتیم دکتر گفتن واسه همسرتون آزمایش نوشتن باید بدین مام رفتیم از اسپرم دادیم حتی از اونجا ...

یعنی ازش خون‌گرفتن؟؟ یا رفت اسپرمشو ریخت تو ظرف ؟؟ از ابن‌واصح تر نتونستم‌توضیح بدم

امید زندگیم دوقلوهام😍 
اینو از اسپرم می گیرن چون وایه اولین بار بود ودکترم کفت گه ازمایش اسپرمه

عزیزم شوهرت سیگار میکشه؟بیماری خاصی داره؟چه دکتری این آزمایشو نوشته؟