2777
2789
عنوان

خانمایی که دختر دارید

441 بازدید | 15 پست

سلام؛  درآینده در چ حد به دختر خانومتون ازادی میدید؟ نگران اوضاع نیستید؛ من خودم ی آدم معمولی هستم مانتو می پوشم توی اجتماع هستم ولی میترسم دخترم و آزاد بزارم نسبت به شرایط جامعه؛ میگم اون کم سن هست و شاید بدرستی خوب و بد و تشخیص نده و آسیب ببینه 

من ک خودم ازاد بودم همیشه دخترو پسرمم در ی حد ازاد میزارم ولی مدام میخوام حواسم بهشون باشه .

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد بلاخره ما باید راهنماییش کنیم. هر چند بچه طبق تربیت همون خانواده بزرگ میشه نیاز نیس بهش بگی فقط به رفتار شما نگاه میکنه

بچه ام بیماره لطفاً برای سلامتیش صلوات بفرستید🙏لایک کنید منم براتون صلوات می‌فرستم به هر نیتی که دارید  
دخترم ۶ سالشه اما خواهرم ۱۸ سالشه خواهرم بشدت ازاده؛؛ و دارم میبینم که آسیب داره می بینه متاسفانه

چه آسیبی مثلا؟

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد

من سعی میکنم باهاش دوست باشم تا بتونه پیشم حرفاشو بزنه،از دره دوستی وارد میشم و زیر زبونشو میکشم تا عادت کنه حرفاشو بهم بگه😈،البته برا بعضی مسائل سختگیری هم می کنم تا بدونه زیاد هم آزاد نیست برا انجام هر کاری.میگم هر کاری خواستی بکنی اول بهم بگو بعد

به دخترم همه چیزروآموختم هی ازبچگی یادش دادم الانم خودش دوس نداره آزادباشه چون میدونه اونوتوخطرقرارمیده ازهمه لحاظ عالیه خداروشکر

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

ازادی دادن یا ندادن نمیتونه دختر یا پسرو از اسیب حفظ کنه باید درست تربیتش کنی باهاش دوست باشی تا ب حرفات اهمیت بده و هر کاری میخواد بکنه باهات مشورت کنه ولی درکل ادمی ک ازادی داره بهتر تربیت میشه ب نظر من

چیا گفتی؟

هیچ وقت تنهاحتی پیش محارمش نزاشتمش فقط پدرش تنهامردی بودبهش اعتمادداشتم این احساس خیلی بدیه که حتی نتونی به محارم دخترتم اعتمادکنی ولی متاسفانه چیزایی دیدم شنیدم حتی احتمال 1درصدهم برام ترسناک کرده بهش یاددادم دنیاقشنگه ولی غیرمادرت کسی نمیتونه دوست واقعیت باشه به کسی اعتمادنکن بهش یاددادم بهترین لباساشوبپوشه بهترین تیپشوبزنه ولی بارعایت حجاب وجومحیطی که توش هس تادبیرستان خودم میبردمش کلاس یجوری باهاش خودم تیب میزدم انگارخاهرشم اینقدرباهم میخندیم دوس بودیم بیرون میرفتیم که احتیاج به نفرسومی نبوداینقدربهش پروبال دادم بالاش بردم زیباوزرنگ خوندمش که تیرهوش ترین زیباترین باعرضه ترین دخترفامیل شداینقدربراش ازعشق های خیالی واقعیت های محیط اطراف گفتم که تواول دبیرستان درمورددوس پسروجنس مخالف روی سن گزارشی خوندهمه موندن وگفتن ایناروکی یادت داده بهرهال نمیدونم بازچه کارایی کردم به زبون بیارم ولی دریک کلام یجوری باهاش دوس بودم بالاترازمحبت من نیازبه محبت کسی دیگه ای پیدانکرد

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،