2777
2789

سلام خانوما. شب مهمون دارم. میخوام چلو گوشت بذارم .چه جوری بپزم خوشمزه باشه. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیازداغو تفت بده بعدم گوشتو تفت بده ادویه بزن بزار بپزه یساعت مونده ک بپزه رب و زعفران دم کرده اضافه کن نمکشم بچش کم نباشه و آبشم خیلی زیاد نکن سسش رقیق بشه

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦

برای پخت گوشت

دوتا پیاز بزرگ رو خلالی برش زدم ودرکمی روغن تفت دادم تا رنگش طلایی بشه بعد ماهیچه گوسفندی رو بهش اضافه کردم وکمی تفت دادم ‌بهش سه حبه سیر برش خورده ویه چوب دارچین ودوتا برگ بو ودوتا هل درسته‌ وکمی زردچوبه وفلفل سیاه اضافه کرده وتفت دادم و مقدار کمی آب داخل زودپز اضافه کردم تا بپزه بعداز پخت مقداری زعفرون غلیظ وکمی نمک ویک قاشق سماق بهش اضافه کنید وبزارید تا سسش حسابی غلیظ بشه 

پیاززیاد و گوشت حسابی تفت بده یه تکه کوچیک فلفل دلمه و یه نصف بته سیر نمک و فلفل میزنم میزارم ۵ ساعت بپزه آخر سر زعفرون میزنم و میزارم آبش کم بشه عالی میشه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

مثلا برا دونفر من دوتا پیاز بزرگ خلالی میکنم خوب طلایی بشه بعد گوشت داخلش تفت میدم (گردن گوسفند خوشمزه تره)بعد ادویه زردچوبه خیلی کم با یکم زعفرون

منک اینجوری درس میکنم خیلی خووب میشه

من گوشت رو با ی کم روغن و پیاز نگینی تفت میدم بعدش ی مقدار زعفرون میزنم و رب هم اضافه میکنم بعد آب روش میریزم و میذارم حدود هشت ساعت با شعله ملایم بپزه خیلی خوشمزه میشه. حالا بعضیا برگ بو هم میزنن دیگه سلیقه ایی. زردچوبه اصلا نزن 

محتاج نگاه خداوند