2777
2789
عنوان

ترشحات آبکی واژن نشونه عفونته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5685 بازدید | 31 پست
عزیزم حتما برو پیش یه متخصص زنان زایمان من مشکل خارش داشتم وهمین ترشحا یه سال دست و پنجه نرم کردم وچ ...

عزیزم رفتم دکتر، چند دوره هم انتی بیوتیک استفاده کردم. هیچ علائمی ندارم فقط همین ترشحات آبکیه. ولی لباس زیزم خیس نمیشه به خود همون واژن چسبیده. ببخشید واضح گفتم😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا اگه بو نداشته باشه و مقدارش کم باشه طبیعیه . بعضی وقتا تو دوره تخمک گذاری اتفاق میوفته . یا د ...

تصحیح میکنم اگ بو و خارش نداشته باشه

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
تصحیح میکنم اگ بو و خارش نداشته باشه

بو و خارش ندارم هیچی. از این میترسم که رفتم دکتر و معاینه کرد گفت عفونت داری در حالیکه من هیچ علائمی نداشتم. دوره داروهایی که داده بود الان سه روزه تموم شده ولی همچنان ترشح دارم. نمیدونم یعنی عفونته رفع نشده؟!

بو و خارش ندارم هیچی. از این میترسم که رفتم دکتر و معاینه کرد گفت عفونت داری در حالیکه من هیچ علائمی ...

ببین عزیزم بعضی وقتا عفونت خفیفه و ممکنه علائم نداشته باشه . جای نگرانی نیست . فکری درمان میشه با دارو. معمولا وقتی علائم زیاد بشه کار به خارش و بو و... میکشه .شما داروهاتو مصرف کن . بهداشتتم همینطور . ایشالا خوب میشه به زودی .

گفتی باردار نیستی . شایدم یه وقت علامت بارداری باشه . البته بارداری ناخواسته و... به هر حال احتمالش هست . یکی دو هفته به درمانت ادامه بده و استرس هم نداشته باش . بعد برو دکتر تا نتیجه شو بگه .ک مطمئنم تا اونموقه عفونت کاملا برطرف میشه

من سرا پا امیدم ... امید به فردایی روشن !!!
ببین عزیزم بعضی وقتا عفونت خفیفه و ممکنه علائم نداشته باشه . جای نگرانی نیست . فکری درمان میشه با دا ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت. بیشتر به خاطر عکس رنگی که قرار این ماه بگیرم نگرانم. میگم نکنه عفونتم خوب نشده باشه و با گرفتن عکس بدتر بشم. به خود مسئولی که میخواست عکس رنگی بگیره گفتم گفت از روز اول پریودت داکسی سایکلین بخور تا زمانیکه بخوای عکس رنگیو بگیریم که میشه حدود یک هفته.

حالا این ترشحات نگرانم کرده😩😧