2777
2789

خانم ها من چطور میتونم کیکی درست کنم که لا به لا شکلات داشته باشه؟؟؟؟

تو نی نی سایت چند نفر گفتن کیک رو با چنگال سوراخ سوراخ کن و شکلات بریز همین کار رو کردم ولی شکلات اصلا تو بافت کیک نرفت فقط روش شکلاتی شد. من میخوام شکلات تو بافت کیک هم باشه

من و خدا

كيكتو لايه لايه ببر و سطاش شكلات بريز بعدم بچينشون روهم و خامه كشي كن

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل اینکه بزاری تو فر تو شکلات بزار

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
 تو مایع کیک شکلات تخته ای خورد کنم بریزم؟؟

تیکه کن بریز  ولی کم چهار پنج تیکه

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

یه ذره مایه کیک بریز بعد یه خورده شکلات بریزبعددوباره یه ذره مایه کیک بریز و بعدشکلات بریز و دوباره یه ذره مایه کیک بعدشکلات

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
هر لایه رو جدا بزارم تو فر؟؟؟؟؟

الان من که اینجور نگفتم 

تو همون قالب یه ذره مایه بریز یه ذره شکلات هی اینکاروتکرارکن تامایه تموم شه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم