2777
2789
عنوان

آيا روغن نارگیل این شکلیه؟

767 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها

قبلنا یه روغن نارگیل از عطاری گرفته بودم خیلی بوی خوبی داشت بوی نارگیل می داد و رنگش شفاف بود

حالا امروز دوباره از همون عطاری روغن نارگیل گرفتم

رنگش این شکلیه و اصلا بو نداره 

نمیدونم واقعا روغن نارگیل هست یا نه نظر شما چیه؟

اما تو تغییر نکن! تو خودت باش و نشان بده آدمیت هنوز نفس می کشد.

منم گرفتم بوی نارگیل میداد

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن نارگیلی که من خریده بودم این شکلی نبود

رنگش سفید بود و خیلیم غلیظ بود بوی نارگیلم میداد

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

من قبلا عین همینو داشتم

از شوش

من از شوش نخریدما از جا دیگه روش نوشته بود شوش همین مارک

ببین سری پیش ک من خریدم اصن جامد مایع بود حسابی بو نارگیلم میداد

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

منم خریدم سفید وشفافه بوی نارگیل میده اینو نمیدونم 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
من قبلا عین همینو داشتم از شوش من از شوش نخریدما از جا دیگه روش نوشته بود شوش همین مارک ببین سری ...

پس شما هم مثل همین داشتین

یه لحظه شک کردم آخه این هیچیش شبیه روغن نارگیل نبود

شما ازش استفاده کردین مشکلی نداشت؟

پس شما هم مثل همین داشتین یه لحظه شک کردم آخه این هیچیش شبیه روغن نارگیل نبود شما ازش استفاده کردی ...

ببین اخه برای من خیلی بو نارگیل میداد چرا این نمیده نمیدونم

بعد من هپا خنک بود گرفتم میموند جامد میشد

در حدی ک گفتم حتما بازم ازشون میگیرم

ن عالی بود حسابییییی

ببین اخه برای من خیلی بو نارگیل میداد چرا این نمیده نمیدونم بعد من هپا خنک بود گرفتم میموند جامد می ...

منم موندم

قوطیش پلمپ بود وگرنه تو همون مغازه بازش می کردم تا مطمئن بشم

حالا می گذارم تو یخچال ببینم همون جور که دوستان گفتن جامد میشه یا نه فکر کنم باز باید برم دنبال روغن نارگیل 

منم موندم قوطیش پلمپ بود وگرنه تو همون مغازه بازش می کردم تا مطمئن بشم حالا می گذارم تو یخچال ببین ...

ببین من شاید ب سال پیش گرفتم همین مارک و اینا

پس قاعدتا نباید بد باشه تو ی سال اون قد کیفیتشون بیاد پایین 

برای من عالی بود عالی

ببین من شاید ب سال پیش گرفتم همین مارک و اینا پس قاعدتا نباید بد باشه تو ی سال اون قد کیفیتشون بیاد ...

اگه شما از این مارک استفاده کردی و خوب بوده منم استفاده می کنم

ولی نارگیل همه چیزش به بوی خوبشه وقتی بازش کردم بدجور خورد تو ذوقم😂

ممنونم از راهنماییت گلم