2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین بگین من چیکار کنم

165 بازدید | 22 پست

مامانم و شوهرش(بعد فوت پدرمن ازدواج مجدد داشته)تو پروسه جدایی ان شوهرش معتاد روانیه مامانم فرار کرده از دستش و از طریق قانون اقدام کرده،یه پسر داره از این شوهرش

پسره خیلی پشت باباشه و با باباش زندگی میکنه ولی مامانم خیلی دوسش داره

امروز نوبت دادگاه داشتن،انقد ب مامانم گفتم نرو به وکیل بگو خودت یکهریش بکن گفت میرم،با خالم رفتن

شوهرش روانیه،همین دو روز پیش الکی با چند نفر درگیر شده بهشون چاقو زده

حالا تو دادگاه باهم روبرو شدن،پسرش هم بوده،انگار بهونه گرفته ک با مامانم بیاد مامانمم برش داشته آوردتش،شوهرش تاالان نمیدونسته مامانم خونه ماست وگرن اینجا رو ول نمیکرد و برامون دردسر درست میکرد

خالم زنگ زد گفت بیارمشون اونجا؟الکی میگم اومدیم یسری به تو بزنیم و بریم تا نفهمن این مدت اونجا بوده

میخاستم بگم خب لعنتی اینجوری ک باباش دوباره ول نمیکنه اونجا رو،حتی اگه پسره اصرار میکرد هم نمیاوردینش،من نوزاد ده روزه دارم بخدا کشش هیچ استرسی ندارم

شوهرمم بفهمه قاطی میکنه،خط قرمزش اینه ک شوهر مامانم بیاد دم در،چون واقعا روانیه و کینه ای خصوصاالان ک ما بچه داریم،تازه ارتباطم با شوهرم داشت یکم بهتر میشد و زندگیمون جون گرفته بود

شوهرم تا فهمید عصبی شد ورفت

الانم پسره خونمونه،من چ غلطی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرش گذاشتی بیاد هم خودت زندگیت داغون میشه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

موندم چرا مامانت اصلا زندگی و شرایط تو رو درک نمیکنه.چندبار تا حالا تذکر دادی ک دردسر درست نکنه شوهرش.

بنظرم همین الان بهشون رک بگو ک شوهرت ناراضیه و زودتر بلند شن برن 

نباید زندگی خودت رو خراب کنی این را باید خاله و مادرت فکر کنن دیگه...

نمیدونم چیکار کنم از دستشون

یهو زنگ زدن ک دم دریم

منم چاره ای نداشتم نمیتونستم حرفی بزنم

امروز تازه بعد ده روز از زایمانم با شوهرم میخاستیم بریم بیرون یه دوری بزنیم،اصلا عصبانی شد و رفت

مامانت و پسرش و از خونه ت بیرون کن بگو تو به حرفم گوش نکردی رفتی با پسرت برگشتی شوهرم از پسرت و شوهرت خوشش نمیاد برا من درد سر درست کردی مادرت بره خونه همون خاله ای که باهم رفتن دادگاه 

مادرت پدر مادر نداره بره اونجا؟

مامانت خیلی بی فکره

نمیدونم چی بگم واقعا

بنظرم پسره اگر اصرار میکرد هم مامانم نباید میاوردش،اگه دوسش داشت اینهمه مدت تلفن شو جواب میداد

پسره حتی مامانمو بلاک کرده بوده

الان هر ثانیه من باید تن و بدنم بلرزه ک باباش نیاد دم در،شوهرمم ک اونجوری

تا عصر باشه بعدش زنگ بزنین باباش بیاد از خونه خالت برش داره ببره.مامانتونم باید فکر سرپناه باشه برا ...

اینهمه مدت از روزی ک زایمان کردم خیلی کمک من بود همه کارای بچه و مهمونام با خودش بود واقعا کمک بزرگی بود برام

میتونست همچنان هم باشه کمکم هم خیال من راحت باشه هم شوهرش بی خبر از مکانش،اگه امروز دادگاه نمی‌رفت

نمیدونم باید چیکارکنم

نمیدونم چی بگم واقعابنظرم پسره اگر اصرار میکرد هم مامانم نباید میاوردش،اگه دوسش داشت اینهمه مدت تلفن ...

اشتباه اول مادرت ازدواج مجدد بافرد غیر موجه بود

اشتباه دومش این هست که هنوز بعد دوتا ازدواج استقلال نداره، نمیشه که زندگی شمارو هم بهم بریزه

شوهرت حق داره

ب مادرت بگو مادرمن مشکل خودته برو خونه همون خواهر و برادرات رک باش بخاطر یکی دیگ زندگیتو خراب نکن

رویی ندارم همچین حرفی بزنم از روزی که زایمان کردم یک بند در اختیار من و بچم بوده کل کارای خودم و بچم و مهمونامو کرده

میتونست همچنان هم باشه

من واقعا خوشحال بودم ک کمک دستم بود و کنارم

ولی نمیدونم چرا ذره ای درکم نمیکنه فقط ذره ای

نمیخام دوباره ارتباطم باشوهرم بد بشه 

نمیدونم چیکار کنم از دستشونیهو زنگ زدن ک دم دریممنم چاره ای نداشتم نمیتونستم حرفی بزنمامروز تازه بعد ...

مادرت اگه زندگی شما رو دوست داره باید متوجه این قضایا باشه...

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....