2777
2789
عنوان

خانما کی استخاره بلده 😭😭😭

68 بازدید | 7 پست

من میخوام استخاره بگیرم ی استخاره ای ک واقعاراست بگه بشه روش حساب کرداما هیچکی رو نمیشناسم ابجیا شما کسی رو سراغ ندارید یا کسی بلد نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دفتر مراجع زنگ بزن.... نمیدونم چجوریه استخاره هاشون ولی بازم... 

میشه برا حاجتم صلوات مهمونم کنی؟؟! دعای شما ها قطعا برام اثر گذاره.. 😊 انشالله حاجت روا بشی😚       1399/9/9 انشالله با لطف خدا به خواستم میرسم 😍😍❤️🌺😊. گفتم همه میگن منم جا نمونم 🤗😀🌸  
دفتر مراجع زنگ بزن.... نمیدونم چجوریه استخاره هاشون ولی بازم... 

دفترو نمیدونم میخوام ی ادمی باشه ک ت استخاره معروف باشه استخاره هاش واقعی باشه

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

سلام عزيزم...3بار برات استخاره باز كردم هرسه بار بد اومد..آیاتو میگم خودت برو بخون،آیات قبل و بعدش رو هم بخون،چون بینهایت روشنگره ،آیه23محمد(ص)-87صافات- 14و15فرقان... ولی هرکسی میتونه برا خودش استخاره باز کنه و،3تاروش داره،روشی که الان من استفاده کردم اینه،یه بار سوره حمد رو میخونی ،اولش اعوذوبالله من الشیطان الرجیم رو هم بگو،بعد3تاصلوات میفرستیو دعای استخاره رو میخونی...اللهم انی تفعلت بکتابک وتوکلت علیک فارنی من کتابک ما هو مکتوم من سرک المکنون فی غیبک،برای فتحه کسره ش اگه متوجه نشدی ایندعا تو مفاتیح به اسم "تفعل به قرآن مجید واستخاره به آن " هستش,البته اونجا آیه اول حساب میشه ولی من به نیت خط هفتم باز کردم...بعد از اینکه دعا رو خوندی 7بار بگو یا خبیر أخبرني...اي باخبر(آگاه) آگاهم کن،،اگه دستت رو به حالت دعا بگیری بهتره،7بارم بگو یا هادی إهدنا الصراط المستقیم ای هدایتگر هدایتم کن به راه راست ...بعد موقع باز کردن قرآن هم الله الله بگو وباز کن،اگه نیت کنی به خط اول که همون خط اول جوابته وگرنه نیتت به خطه هفتم باشه...

سلام عزيزم...3بار برات استخاره باز كردم هرسه بار بد اومد..آیاتو میگم خودت برو بخون،آیات قبل و بعدش ر ...

خیلی ممنون عزیزم جوابتو تازه دیدم خییییییلی لطف کردی❣