2777
2789
عنوان

بچه ای که بدنیا میاد تا یک ماهگی روزی چند تا پوشک میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 65 پست
ماك پودر زديم ك خيلى خوب بوده😕

نمیدونم 

خیلی ساله دیگه گفتن خوب نیست من یادمه قیل پسرم حتی شنیده بودم 

من استفاده نکردم اصلا 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من قرتو بود جیش ۲ زیاد میکرد روزی ۷،۸ تا بعضی روزام ۱۰ 

کم کم بهتر شد الان ۹ماهشه روزی ۴،۵ تا

اما زیاد نگیر ، من یه جین ۶ تایی مولفیکس ۱ گرفته بودم

هم حساسیت نشون داد بچم هم زود کوچیک شد

حتی تو سایز ۲ و ۳ زیاد نموند

از ۳ ماهگی پوشک سایز ۴ میبندم.

چند تا مارک عوض کردم که رسیدم به اِوی بیبی ، حتی به پمپرز حساسیت داشت!

فقط یه بسته بگیر ، بعدش هم کم کم بگیر 

من اون پوشک های مونده رو نصف قیمت مغازه ازم برداشت 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
شاید تواون دوساعت جیش نکنه هریه بارجیش کردن ک نمیخادپوشکشوعوض کنی

بچه روزی زیر ۶ تا پوشک پر تحویل نده مشکل داره 

و اینکه اگه هردوساعت جیش نکنه حتما مشکل داره کلیه هاش یا اینکه سیر نمیشه چون نوزاد هر دوساعت داره شیر میخوره و بلافاصله بعد شیر جیش میکنه 

قرار نیست ده تا جیش داخل پوشک کنه ک 

اگه زود عوص نشه میسوزه 

هر دوساعت باید تعویص بشه پوشک  یعنی چی چخبره؟؟

اگه پی پی نکنه ، تا ۴ ساعت هم مشکلی نیس

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️