2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بچه بزرگ شد کجا بخوابه 

مال من تا شش سالگی میتونه تو تخت پارک بخوابه چون سایز بزرگ خریدم بعد که بزرگ شد تا شش سال دیگه ایشالا یا خونمون بزرگ تر میشه یا براش تخت تاشو میزنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب من بیرون نرفتم نتی جایی ندیدم بفروشن ولی خیلی کاربردیه حتما بخر  اخه نی نی رو تا دوسه ماه ...

پیج های اینستارو بگرد دارن, من با اینکه خونم دوخوابه ولی  مجبورم تخت خودمو جمع کنم چون کمد زیاد دارم دیگه سیسمونی بیاد جایی واسه تخت خودم نمی مونه, در نتیجه باید رو زمین بخوابم نی نی هم مجبوره رو زمین پیش خودم بخوابه  😂😂 

مال من تا شش سالگی میتونه تو تخت پارک بخوابه چون سایز بزرگ خریدم بعد که بزرگ شد تا شش سال دیگه ایشال ...

اها من متوجه نشدم تخت پارک کدومشه مگه اون تخت کوچولوهایی نیست کنار تخت مادر میچسبونن اونا که کلا اندازه نوازاده حدود  ۷۰ ۶۰ سانته من نمیدونستم بزرگشونم هست

سرنوشت بد نوشت ...
اها من متوجه نشدم تخت پارک کدومشه مگه اون تخت کوچولوهایی نیست کنار تخت مادر میچسبونن اونا که کلا اند ...

نه فرق میکنه تخت پارک تا سن چهار پنج سالگی قشنگ بچه توش میتونه بخوابه ازش به عنوان تخت کنار مادر هم میشه استفاده کرد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عکس نداری عزیزم ؟

این تخت پارک منه یه توری هم داره که دورش قرار میگیره من اونو برداشتم