2777
2789
عنوان

هیچ ذوقی برای عروسیم ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ذوق دلم قبل غیر قابل توصیف بود هرروز ب عشق این روز از خواب بیدار میشدم الان انگار ن انگار

امان از دست فکر و خیال ما دخترا😁

چون همه چیو بدون نقص تو ذهنت تصور کرده بودی

این حرفا رو نزن به خودت 

پاشو هی به خودت برس

رقص تمرین کن عروسیتو با این افکارت خراب نکن

سفارش تایپ و ترجمه
امان از دست فکر و خیال ما دخترا😁 چون همه چیو بدون نقص تو ذهنت تصور کرده بودی این حرفا رو نزن به خ ...

واقعا حرف خوبی زدی

اره واقعا ما تا حالا هرچی تصور کرده بودیم و در مورد هرچی صحبت کرده بودیم همش درمورد خوشی بوده و فکر نمیکردیم اصلا همچین چیزایی برامون مهم باشه ولی حالا که توو موقعیتش قرار گرفتیم میفهمیم به جز خوشیای بزرگ که همه میبینن چقدررررر سختی پشتش داره

الهی فدای دلت بشم نمیدونم زنا چرا انقد بدبختیم ما

خدا نکنه عزیزدلم

من پدر ندارم و مادرم مثل مرد می مونه ولی مادرشوهرم پشت مادرم حرف میزنه میگه مادر من خرابه و من الان یک ماهه از همه ی خانواده ی شوهرم قطع رابطه کردم و حتی امروز میخوام سیمکارت نو‌ بخرم 

من آرزوم‌این نبود ک زندگیم‌این بشه متاسفانه من تازه عروس هرروز توو دلم و توو گلوم یه بغضی هس ک تا کوچیکترین چیزی میشه اشکم سرازیر میشه

دارم هنوز کار داره یکم دیگ خانواده عن شوهرمم ب شوهرم کمک نمیکنن شوهرمم دنبال کارای عروسیه

در واقع آنقدر ذهن خودتو بردی رو چیزای منفی که ذهنت خسته شده

همش فکر کردی که بی پولی و خانواده شوهرت کمک نمیکنن

ولی خب جنبه های مثبتشو نمیبینی

در واقع ذوقت کور نشده خودتو خسته کردی

منم مث خودت بودم اعصابم خرد بود عروسیم عقب افتاده ولی خب با شوهرم حرف زدم آروم شدم

ببین تصمیم بگیر عملیش کن و دیگه بهش فکر نکن ببین در حال حاضر واقعا میخوای عروسی بگیری یا مثلا دلت میخواد به بعد موکول کنی یا یجور دیگه بگیری اگه پول ندارین خب میتونی الان بری عکس بگیری آرایشگاه بری بعد مهمونی بدی

اگرم پول داری و رزروه که به آخر شبش فکر کن که چقد میرقصی خوشحالی و دیگ مستقل میشی اصن شما که عروسی ته هر روز رقص تمرین کن حتی اگه حالت بده

بعدشم هیچ خانواده شوهری به شوهر کمک نمیکنن شما از الان تا نهایت زندگیت اینو از من داشته باش که اگه توقع کنی خانواده شوهرت ریالی برات خرج کنن باختی و فقط اعصاب خودتو خرد کردی

اگه میخواستن کمک کنن که کلا زنش نمیدادن

بعدم حالا شما خونه داری به این فک کن که چند سال دیگ چقدر تو خونت راحتی و آرامش داری درسته الان بی پولی ولی به لذت بعدشم فکر کن تو این گرونی خونه از خودته