2777
2789
عنوان

هیچ ذوقی برای عروسیم ندارم

1126 بازدید | 25 پست

بچه ها من با سختیای زیادی ب عشقم رسیدم،هفت ماه نامزد بودیم و یکسالو هشت ماهه ک عقدیم

حالا ک بیست روز مونده ب عروسیم(قراره تو فضای باز و با مهمون کم بگیریم،باز نگید چطور تو کرونا میخوای عروسی بگیری)

هیچ ذوقی برای عروسیم ندارم

منی ک چندین سال با رویای این شب خوابیدم،هرشب خودمو تو لباس عروس تصور کردمو اون شبو قشنگترین شب دنیا میدونستم،منی ک وسایل جهازمو با کلی ذوق کارتونارو باز میکردم،وسایلمو هرکدوم ی قسمت خونه م تصور میکردمو با عشق دوباره بسته بندی میکردم. 

منی ک هرروز دنبال اهنگ برای رقص و مدل شنیون و این چیزا بودم

منی ک هرشب خواب عروسیمو میدیدم. 

منی ک با دیدن هرعروسی چشام پر اشک میشد دلم میخواست جاش میبودم

منی ک با دیدن لباس عروس پشت ویترین تموم دلم پر شادی میشد...  

الان هیچ ذوقی ندارم،اصلا،علاقه م کلا از بین رفته

ب شوهرمم میگم میگ باش نمیگیرم،

دلم اون ذوق و شوق قبلمو میخواد،میدونم حسرت ب دل میمونم،خیلی ناراحتم

اینم بگم با شوهرم مشکل پیدا نکردم ک ذوقم از بین رفته باشه

فقط تو دوران عقد بخاطر بی پولی و خانه ساختن خیلی اذیت شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنتی دوران عقد خیلی سخته

تازه با این کرونا حسرت به دلمون میمونه که میمونه

در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریم‌کارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم  

به نطر من قابل تحسین ترین عروسها  و رویایی ترین عروسی ها اونایی هستند که عروس اون شب عروسی همه چیز گذشته روفراموش میکنه فقط لبخند میزنه و خوش میگدرونه و عکسای زیبامیگیره من این عروسها رو تحسین میکنم چون سعی شب عروسیشون رو رویایی کنن فقط با طرز رفتارخودشون

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

شاید نگرانیت به خاطر شرایط الانه کرونا و...ما هم الان شنیدم چند تا عروسی در پیش داریم برعکس مواقع قبل خیلی ناراحت شدم تصمیم گرفتم نریم چون جون همسرم فرزندم خیلی مهمه برام 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

الان که گفتی با دیدن بقیه‌ی عروسا گریت میگرفته یاد خودم افتادم، شب عروسی دخترعموم وقتی داشت با شوهرش میرقصید من توو تاریکی داشتم گریه میکردم که چرا نمیذارن به عشقم برسم😢 ولی الان که نزدیک عروسیمونه بحثامون زیاد شده😭 آخریش هم سر آرایشگاه و خرید عروسی بود که طرف اونا باشه یا طرف ما😫 همین امروز صبح داشتم بهش میگفتم که اون همه عشق بینمون حالا چرا شده همش بحث؟ خواهرم میگه فشار روتون زیاده زیادم با هم چت میکنید بخاطر این بحثتون میشه

سلام عزیزم منم سه ساله عقدم خانواده ی شوهرم برام عروسی نمیخوان‌بگیرن ک هیچ و تو بگو یه ریال برای من خرج نکردن من اصلاااا شوق و ذوق ندارم

مامانم میخواد برام خونه رهن کنه و جهیزیمو کامل مامانم خریده از صفر تاصد

من‌ بعد عقد متوجه شدم چ اشتباهی کردم چون فهمیدم خانواده ی شوهرم ب کل معتادن و تریاک مصرف میکنن 

من‌شوهرمو فاصله دادم ازشون ولی شوهرم ب شدت هوادارشونه و الان هییییچ ذوقی ندارم و پشیموووونم از ازدواجم ولی ن راه پیش دارم ن راه پس