یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وای نگو یه کم رب نارنج یا هر ترشی دیگه توش بزن یه کم ترش بشه معرکه اس از مرغ حالم به هم میخوره دیگ ...
نمیدونم این اخلاق گندم چیه نمیتونم بخورم عزیزم گوشت پخته بود منم نخوردم بسته بندی کردم گزاشتم فریزر خراب میشه بنظرت یا تو فریز قشنگ میمونه؟
بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
خیلی خیلی هم مفیده...دقیقا برعکس مرغ که گوشتش سرده گوشت خروس گرمه
البته باید خونگی و جوان باشه نه خروس پیر
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
بزارش تو زودپز.اول یکم سرخش کن بعد پیاز بزن بهش که بوش بره .بعد زردچوبه و فلفل و نمک با یه خرد ...
بوی چیش بره؟
مرغ و خروس محلی اصلا بوی بد مرغ های ماشینی رو ندارن!
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
بزار تو قابلمه...سیر چندحبه.پیاز.بریز توش با آب جوش.بزار قشنگ بپزه.نزاری تو زودپزا.مزش به اینه خودش تو قابلمه بپزه .بعدش تو یه ظرف جدا پیاز داغ کن گوجه رنده کن بریز تو میازا تفت بده با یکم رب و ادویه بریز تو اون قابلمه که خروسه 😁
سیب زمینی و فلفل سبز هم بنداز توش.بزار سیب زمینیاشم بپزه و نوش جان