2777
2789
عنوان

کی بلده آبگوشت خروس بپزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9022 بازدید | 75 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی زود باید،بپزی چون گوشتش سفته

مث پختن قیمه س .. اما بزار ربت زیادی سرخ شه 

بهتره سیب زمینی رو تنهایی سرخ کنی اواخر پخت بریزی

آلوچه حتماااا بزار .. لیمو عمانی هم بزار 

نمک در نمکدان شوری ندارد #کرونا با کسی شوخی ندارد
از گوشت خروس بدم میاد مادرشوهرم برام گوشت شترمرغ داده خیلیم خوشمزس ولی نمیدونم چرا چندشم میشه بخورم& ...

وای نگو یه کم رب نارنج یا هر ترشی دیگه توش بزن یه کم ترش بشه

معرکه اس

از مرغ حالم به هم میخوره دیگه

بی نهایت هم‌مفیده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من دیروز پختم یه مقدار گوشت خروس خونگی مامانم بهم داد از صبح ساعت ۹ صبح تا شب با شعله ملایم و آب و پیاز گذاشتم خیلی خوب بپزه وقتی پخت تو یک ظرف دیگه آبجوش و رب و آبلیمو فلفل نمک دارچین و مقداری ادویه مرغ را قاطی کردم ریختم رو سرش پخت خوشمزه شده بود خیلی ساده بود اما خوشمزه

همیشه در حال تلاشم ،هر روز موفق تر از دیروزم...

گوشت خروس باید یا تو قابلمه پنج شش ساعت یا تو زودپز پخته بشه اولش تفت میدی پیاز سرخ میکنی بعدم ادویه و رب و نخد رو میزنی تفت میدی بعد ابجوش حتما تاکید میکنم ابجوش رو بهش اضافه میکنی اب سرد نباید بریزی رو گوشت

.

حالا اونایی که نخوردن میان خودشونو ضایع میکنن😂😂

پیاز و سرخ کن ادویه بزن و گوشت ها رو هم همراهشون تفت بده

بعد آب بریز

آخرای پختش رب تفت بده بریز توش

کره هم بزنی خوش طعمش میکنه(فرق نداره گیاهی یا حیوانی)

راستی بگم که دیر پزه نمک رو هم آخرش اضافه کن 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔