2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 74 پست
یعنی به نرخ سکه الان ۴۵ تا سکه رم قبول نکرده گلم به هیچ وجه قبول نکن بعدم پول اشتباه بعد دوسال با ...

نه پول نبود عزیزم سکه و طلا و ملک و اینا بود ک مقدارش خیلی کم بود 

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچب کمم نبوده دیگه الا باای گرونی ها کسی مهریه بالا نمیذاره

اون عروسشون ۲ سال پیش ۶۰۰ تومن میشده مبلغ مهریش

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
عزیزم اگه بخواد ،کل سرمایه دنیا ام مهریه ات باشه قبول میکنه،یه کم فکر کن بذار خودش بیاد منت بکشه

منم نمیخام منتشو بکشم ولی واقعا ازش زده شدم و دیگ نمیتونم قبولش کنم

یعنی به نرخ سکه الان ۴۵ تا سکه رم قبول نکرده گلم به هیچ وجه قبول نکن بعدم پول اشتباه بعد دوسال با ...

پول هم نرخ روز حساب میشه

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
فقط میتونم بهت بگم اگه قبول کنی خیلی ساده ای...این فردا میزنه تو دهن بابات..خودت هیچ

بابای من خیلی رو ما حساسه

خودش گفته بود نه اصلا حالا ک اینجوریه ولی عمم و شوهر عمم زنگ زدن کلی معذرت خواهی کردن واسه حرف پسرشون

چقدر بی ادب بوده تازه اونم تو فامیل...بنظر من شما عقب نشینی کن..

من که میخاسم بهش پی ام بدم باهاش دعوا کنم مامانم نزاشت حتی اگه بیان دوباره هم من رد میکنم چون واقعا ناراحت شدم

من که شوهرم به زور راضی شد 50 تا سکه مهریه بزنه

اون ۱۴ تا سکه نوشته بود😑

من که شوهرم به زور راضی شد 50 تا سکه مهریه بزنه

بله الا بالا میترسن بعدم دادگاهم که میخوا سالی یکی بده خدانکرده اگه به جدایی برسه.بنظر من حق طلاقو مسکن و ای چیزا هنو بگیری بهتره.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
من که میخاسم بهش پی ام بدم باهاش دعوا کنم مامانم نزاشت حتی اگه بیان دوباره هم من رد میکنم چون واقعا ...

نه پیام و نه هیچی...تجدید نظر کن راجبش...انشالله هرچی صلاحته همون بش عزیزم