2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 74 پست

احساس میکنم حق داره

دوره زمانهء بدی شده آدم به کسی نمیتونه اعتماد کنه ولی اینکه اونطور جواب پدرت رو داده یا اینطور گذاشته رفته نشون میده آدم گستاخ و غیرقابل اعتمادیه

بیشتر فکر کن

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
۵۰۰ هزار🤨؟

ملیون😐

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی از خود راضیه... پسرا معمولا توی این مرحله کوتاه میان و مودب رفتار می کنن اما این از الان اینجوریه.... می تونست حرف دیگه ای بزنه نه اینکه از خودش تعریف کنه.. یعنی شما شانس اوردید من اومدم دختر شما رو بگیرم.. مهریه بیشتر از این هم نمیدم

آره ولی آخه انقدر رفتارش خوب بود ک توقع این حرفو ازش نداشتم

ببین اول ازدواج همه مهربونن و مودب هیشکی خوده واقعیشو نشون نمیده،به نظر منکه امتحانش کن

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
احساس میکنم حق داره دوره زمانهء بدی شده آدم به کسی نمیتونه اعتماد کنه ولی اینکه اونطور جواب پدرت رو ...

من اصن گیریم خیلی دختر بدیم 

ولی به اندازه اون عروسشون مهریه میدادن بهتر نبود؟؟

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
ببین اول ازدواج همه مهربونن و مودب هیشکی خوده واقعیشو نشون نمیده،به نظر منکه امتحانش کن

دیگه که کنسله قضیمون فعلا

از همین حرصم میگیره ک سر مهریه رفت کلا

سالی که نکوست از بهارش پیداست     بیشتر فکر کن هرچند مهریه خوشبختی نمیاره ولی طرز بیانش بده 

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم 
خیلی از خود راضیه... پسرا معمولا توی این مرحله کوتاه میان و مودب رفتار می کنن اما این از الان اینجور ...

آره بابامم گف خوبی که باش واسه خودت خوبی 

دختر منم هیچ ایرادی نداره..تازه اون هم جانبازه شیمیایی سده تو سوریه هم کم خونی شدید داره

من اصن گیریم خیلی دختر بدیم  ولی به اندازه اون عروسشون مهریه میدادن بهتر نبود؟؟

اگر ازدواجتون سنتی بوده معمولا دختر و پسر تو اینجور موارد دخالت نمیکنن و حرف نمیزنن

پدر و مادرها تعیین میکنن

پسرعمه ت فکر کرده کشته مرده ش هستی که همچین حرفی زده

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
مگه پول نوشته بود؟؟ من که 6 ماه و یش عقد کردیم با 50 سکه 

نه طلا و خونه و اینا بود که اگه پول میشد اونقدر میشد