2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده😔

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله الا بالا میترسن بعدم دادگاهم که میخوا سالی یکی بده خدانکرده اگه به جدایی برسه.بنظر من حق طلاقو م ...

مسکن اینها بهم نداد مهریه رو به زور قبول کرد خیلی باهاش راه آمدم حتی جشن عروسی نگرفتیم خرید هم نکردیم 

مسکن اینها بهم نداد مهریه رو به زور قبول کرد خیلی باهاش راه آمدم حتی جشن عروسی نگرفتیم خرید هم نکردی ...

اوه پس حسابی کوتاه اومدی خداکنه قدرتو بدونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه پیام و نه هیچی...تجدید نظر کن راجبش...انشالله هرچی صلاحته همون بش عزیزم

ممنونم عزیز دلم انشالله

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
عزیزم درروایت داریم مهریه زیاد باعث دشمنی وکینه میشه وخیلی در روایات روی مهریه سبک ومعتدل سفارش شده ...

خب عزیزم الان با این شرایط دختر باید یه پشتوانه ای داشته باشه...من اگر پدرم نباشه یه لحظه ام نمیتونم زنده باشماگر خدایی نکرده زبونم لال دور از جون بعد ۱۲۰ سال پدر من فوت کنه و اون هوس طلاق بزته به سرش من چ خاکی باید به سر کنم؟؟

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚
چونصدتومن کمه؟

تو این وضعیت بله

آره خیلی کوتاه آمدم خواهرهاش 20 سال پیش و زن دادشهاش 15 سال پیش ازدواج کردن 500 سکه زدن

حالا مرد خوببه؟اره قدیما که مهریه ها بالا میذاشتن الا دیگه کسی قبول نمیکنه 

اخلاقش نسبتا خوبه من از اول دنبال مهریه زیاد نبودم 

خوشبخت شین واقعا همب اخلاق مهمه من که نامزدم مالی هم خیلی خوب نبود ولی اخلاقم نداش باابنکه دوسش داشتم بهم زدم

من ۲۰۰تا سکه وسه دونگ خونه هستش

خب خوبه مال شما..

خب عزیزم الان با این شرایط دختر باید یه پشتوانه ای داشته باشه...من اگر پدرم نباشه یه لحظه ام نمیتونم ...

عزیزم این حرفا چیه توکلت به خدا باشه بنده خدا کیه که روزی بده شما نگران نباش ونبایدهم از دیدمنفی به زندگی نگاه کنی خیلی ها هم که مهریه های میلیاردی هم داشتن مهریه را بخشیدندوجونشون را نجات دادن.