2777
2789
عنوان

خیلی عصابم خورده😔

867 بازدید | 74 پست

پسر عمم سر مهریه از یکشنبه تاحالا هیچ خبری ازش نیس بهم پیام داد کارم داشت گفتم بفرمایین جواب نداد

ما قرار بود ازدواج کنیم یکشنبه اومد دنبالم رفتیم بیرون

مهریه رو هم قرار بود بنویسن ببینیم به توافق میرسیم یا نه 

خیلی کم بود بابام برد دم خونشون گفت خودتون با این مهریه دختر شوهر میدین اونم از خود متشکر گفت اگه پسر مثه خودم باشه آره بابامم بهش گفت من با بابات بودم تو ساکت شو

شوهر عمم گفته بود نه حق دارین شما ماهم گفتیم کمه پسرمون خودش نوشت انقدر مهریه رو

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بابامم گفت با این حرفی که زد جنازتم رو دوشش نمیزارم

بی نهایت حال من خوب است،باور میکنی؟؟🦋لطفا بی احترامی نکن چون یه جی بهت میگم جفتمون لغو کاربری میشیم...مرسی اه..واسه خوشبختی و عاقبت بخیری همه یه صلوات میفرسی؟؟💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم نیس اگه برا مهریه جا زده بذار بزنه

از همین حرصم میگیره ک سر مهریه رفت کلا

چه حاضر جواب و پررو!!!!از اخلاقش مطمئنی!؟

نه والا من دو بار ردش کردم به خاطر تعریفای بابام و اون یکی عمم که خالشه قبول کردم بیاد حرف بزنیم

چقد نوشته بودن مهریه رو؟

مبلغ کلش فک کنم ۵۰۰ تومن میشد

همین اول که هیچ خبری نیس تموم کنی خیلی تا بری سره خونه زندگی با بچه برگردی

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
همین اول که هیچ خبری نیس تموم کنی خیلی تا بری سره خونه زندگی با بچه برگردی

آره ولی آخه انقدر رفتارش خوب بود ک توقع این حرفو ازش نداشتم