2777
2789
عنوان

بابای شما هم همینطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 48 پست
بابای من خاستگار میومد بداخلاقی می‌کرد  هیچ وقت مهربون و حمایتگر نبوده 😔💔

بالاخره چی شد

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم❤باباهای مهربون خدا حفظشون کنه

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

من بابام همونموقع ک زنگ میزنن رد میکنه حتی ب من نمیگه ک ب گفته خودش هوایی نشم از اینور اونور میشنوم😐😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
منو خواهرم همینطوریم من بزرگ ترم اما از نظر جثه کوچیکتر 😂دوتا داداشام هم ازم درشت ترن من بچه اولم م ...

😂😂😂😂😂 آبجی کوچیکم میگه کوتوله لاغر مردنی برو حرف نزن فوتت کنم😂😂😂😂 باورت میشه کفشامو میپوشه😂😂😂

در تاریخ9/9/99 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🌈🧚‍♀️.                              تیکر 9/9/99
کلا سنتی ازدواج کردم دوس پسر اینام نداشتم  هر چقد بابام سختگیر بود شوهرم مهربونه خدا ازش راضی ...

ارامشت پایدار باشه 

برا منم دعا کن 

ولله سنتی هم صد تا حرف درمیاره بابام 

انگار نمیخواد من اصلا ازدواج کنم

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که