2777
2789
عنوان

بابای شما هم همینطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چرا اينقد هول شدي پس كه خواستگاراتون تموم نشن بخاطر حساسيت پدرتون؟! خب درس بخونيد كار كنيد كلا ...

منکه هول نکردم برا همه خواستگارام همینقدر نگرانه منم برا اینکه نگرانیش کمتر شه میگم نمیخام ک بگذره تموم شه 😶خیلی حساسیت بیخود داره هر کی بیاااد همینجوره

منم ٣٠ هستم مجردم البته خودم خواستم شما قصد ازدواج داريد و مشكل فقط پدرتون هست؟

اره

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
خب مثلا دو مورد آخر رو به چه علتي پدرتون رد كرد؟

خانواده خوبی داشتن اما ساده بودن مثلا ما برا ناهار و شام  و مهمونیامون تشریفات داریم گفت دخترم فردا پس فردا بره اونجا باید گشنگی بکشه تلف میشه این نمیتونه 

خانواده خوبی داشتن اما ساده بودن مثلا ما برا ناهار و شام تشریفات و مهمونیامون تشریفات داریم گفت دختر ...

خب منطقي هم هستا، شما هم اگه عادت به تشريفات داري توي اون مدل خانواده ها ميخوره توي ذوقت

خب منطقي هم هستا، شما هم اگه عادت به تشريفات داري توي اون مدل خانواده ها ميخوره توي ذوقت

خب پ من با کی باید ازدواج کنم خسته شدم هر سری یه مشکل چشم بهم بزنیم عمرمون میگذره

خب پ من با کی باید ازدواج کنم خسته شدم هر سری یه مشکل چشم بهم بزنیم عمرمون میگذره

چرا چندتا كلاس خوب و مختلط نميري؟ اونجور جاها هم سطح خودت خيليا رو ميبيني

يا ازين افرادي كه توي كار معرفي ازدواجن شرايط مورد نظرتو بگي

خب پس با مشاور صحبت كنيد و ايشونم ببريد

ب نظرت کسی ک منطق سرش نمیشه میاد مشاور?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

من آرزوم پدرم تو سنی که خواستگار هام میومدن زنده بود و کلی سختگیری و اینا میکرد فقط کاش اون موقع و الان پیشم بودن😔😢

به نظرم همه اینا از سر علاقه ای هست که بهت دارن... یه روز یه چایی خوشرنگ براشون بریز پدر و دختری تنها بشینین صحبت کنین بهشون بگو قدر زحماتشون و این علاقشون رو میدونی(نام ببر حتما) و بگو هر دفعه انقدر خودتون رو اذیت نکنید بذارین بیان و من به هر کسی بله نمی گم و.... کلا خیالشان رو راحت کن که مطمئن بشن ازت 😊😊😊

ان شاالله هر چی خیره برات پیش بیاد😊😊

لطفا اکانت پاک شود