خاهرشوهر کوچیکه از شمال اومده بود فرداش میخاسن با مادرشوهرم بیان بچمو ببینه(۴ماهشه) منم گفتم تو اتوبوس اومدی حداقل بزار دوهفته بگذره بخاطر کرونا بعد بیاین پیشش (خونه ما طبق پایین پدرشوهرمه) اونام قهر کردن رفتن عصر شوهرم اومد خونه بهش گفتم چیا شده هیچی نگفت.بعدش باباش اومد دم در شوهرم بچمونو بغل کرد رف دم در گوشی پدرشوهرم زنگ خورد رو بلندگو بود من تو راهرو بودم میشنیدم خاهر شوهر بزرگمم پشت تلفن با باباش که صبحت میکرد همش فحش من میداد من گفتم چرا فحش میده باباش اومد زد تو گوش من...منم زنگ داداشم زدم اومد ببرتم من بخاطر بچم هی معطل میکردم یهو دیدم پدرشوهرم با چوب وچماق اومدن برا داداشم
اگه نمیریزید سرم باید بگم قسمت اولش شما مقصر بودی اسی اینکه خواهر شوهر از مسافرت اومدهدخطر احتمالی داره جای خودت و میگم کارش اشتباس ولی اینو بدون هرکی ببینی جونش عزیزه و رعایت میکنه مگه کمتر کسی پس اگه طرفت رو میشناسی حالا نمیگفتی برو دوهفته دیگه بیاخخخ می گفتی با احترام که دوش بگیرن لباس عوض کن بچه از یه فاصله ببینن من الان اومدم مسافرت تهران البته واسه کار واجبی و خونه داداشمم اگه زن داداشم این رفتار کنه واقعا ناراحتدمیشم حالا قسمتا بعدی فوش و کتک اونا مقصر بودن ولی استارت شما زدی
اگه نمیریزید سرم باید بگم قسمت اولش شما مقصر بودی اسی اینکه خواهر شوهر از مسافرت اومدهدخطر احتمالی د ...
درسته خیلی پشیمون شدم بعدش ولی اصلا رعایت نمیکنن فقط ادعا دارن پس من چجوری میتونم از حق خودمو دخترم دفاع کنم
بعد زایمانم تو اوج کرونا بدنم عفونت کرد بردنم رسوندنم خونه مامانم تا ی هفته زجر دنیا رو کشیدم بعد تو گوشی شوهرم دیدم هفته ای که من مریض بودم اونا رفته بودن تفریح