2777
2789
عنوان

وای سریال دل فهمیدین آخرش چی شد؟

5173 بازدید | 37 پست

من دارم سکته نیزنم .. 

باورم نمیشه .. 

آوا به خواهرش خیانت کرده بود و عاشق آرش بودش .. من سر آوا قسسسسسم میخوردم !!!! 

نامرد با نکیسا دستش توی یه کاسه بود !!! 

اعصابم خورده که این همه گول خوردمو آوا رو دوست داشتم، چقد دلم براش میسوخت  :( 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..

من که نمیبینم فیلمشو ولی فکنم  تو از خود خواهره که بهش خیانت شده بیشتر ناراحتی😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فهمیده بودم.. خاک بر سرش

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       
(((بخدا )))از قسمت اول میدونیتم این یه غلطی کرده 

اره دکمه اسانسورم از تو ارایشگاه این زد طبقه دیگه

مادربزرگ مادرم زن قشنگی نبود اما مردم میگفتن مهره مار داره بعضیام میگفتن ساحره س. همه عاشقش میشدن. مرد و زن. مرید زیاد داشت، خیلی زیاد. هر جا مینشست همه جذبش میشدن. زیاد میدونست. عجیب بود. شوهرش انقدر عاشقش بود‌ که کور شده بود. چشمش فقط “خانوم” رو میدید. زندگی رو به پاش ریخت، جوونیشو ،عشقشو،مالشو. براش دیوان شعری هم گفت. تا “خانوم” غذا نمیخورد او‌ لب به غذا نمیزد تا “خانوم” تایید نمیکرد او هیچ کاری نمیکرد.” خانوم” که مرد دو روز و ده ساعت بعد او‌هم از غصه دنیا رو ترک کرد.............................من دنیا امدم. روزی روی پای پدرم نشسته بودم شیرین زبونی میکردم، پنج سالم بود. “خانوم”طولانی نگاهم کرده بود و به مادرم گفته بود: ساویس مهره مار داره...❄️💎                                      🤍من یک عدد غواصم🏊🏻‍♀️ دنیای زیر آب خیلی قشنگتر از دنیای روی آبه..🖤 🧜🏻‍♀️🐬🐋      امضام زندگیه خودمه.       

من اعصابم خورده ک چقد دارن کشش میدن گفتن قسمت اخره ولی نبود هیچیم معلوم نشد

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

وای خدا به خودم افتخار میکنم 

سه قسمت اولو دیدم فقط و مطمئن بودم اینطوریه😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

وای شوخی نکن

جدی میگی؟

من سه قسمت قبلی رو ندیدم

توضیح میدی

تدریس کاملا رایگان گرامر زبان انگلیسی در گروه تلگرام و تدریس کنکوری زبان پایه دهم و یازدهم و دوازدهم  هر جلسه 2 ساعته ده هزار تومان
توضیح بده چیشد خب  من تا اونجا دیدم که اوا میخواد اشتی شون بده دوباره ازدواج کنن

عوضی تا اخرین لحظه تلاش کرده تا رابی رو از آرش جدا کنه ، بعدش خودش دل آرش رو ببره !!!! 

بعد تازه کلی ام به نکیسا خط میده که این کارو کن و اون کارو کن و بیا زودتر عقدش کن رستارو و اینا !!!! 

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
عوضی تا اخرین لحظه تلاش کرده تا رابی رو از آرش جدا کنه ، بعدش خودش دل آرش رو ببره !!!!  ...

مگه نمیخواس بخاطر رستا رابطه ارش و رابی رو خراب کنه؟؟/

من فک کردم عذاب وجدان گرفته

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم