2777
2789
عنوان

ممنون میشم اگه بیاین یلحظه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 27 پست

عزیزم ما با ماهانه ۴ ای ۵ میلیون درآمد جزء زوج فقیر هستیم.چون شوهرم هیچ گونه ساپورت مالی از طرف خانواده نشده.

باید منم سرکار برم تا به زور بتونیم صورتمونو با سیلی سرخ نگه داریم.

اصلانم ولخرج نیستیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها نظرتون درباره شغل برقکاری چیه

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
منظورت از برقکار چیه؟مغازه داره و برق کشی منازلو انجام میده یا برا اداره برق کار میکنه و تکنسینه؟

برق کشی ساختمان و منازل

مطمئنم درتاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم رخ میده😍...عاجزانه خواهش میکنم برا رسیدن ب حاجتم صلوات بفرستین تا اخرعمر دعاتون میکنم😔😔😔😔
بچه ها نظرتون درباره شغل برقکاری چیه

ما چند تا تو فامیلامون داریم وضعشون ماشاءالله خیلی خوبه.

اگه بتونه پروژه ای کار کنه عالی میشه مثلا برای آپارتمانا و مجتمعا، وارد یه تیم بشه خیلی خوب میشه وگرنه در کل خودش تنها هم کار کنه هم خوبه

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

دوس پسرم میخاد بیاد خاستگاریم دیپلم برق داره

شغل برقکاری بنظر شما بده؟

شغل هایی مثل برقکاری و مهندسی و ... پروژه ای هستن.باید بلد باشید حقوق پروژه ای رو مدیریت کنید. 

فَقُطِعَ دَابِرُ الْقَوْمِ الَّذِينَ ظَلَمُوا وَالْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ (سوره انعام/٤٥)🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر شوروی ریشه ی ظلم کمونیست ها رو از سر ما برداشتی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر منافق خطر حملات تروریستی رو از ما دور کردی. 🙏خدایا شکرت که با شعار مرگ بر صدام پوزه اون جلاد رو به خاک مالیدی. 🙏خدایا ما رو از ظلم آمریکا و تحریم و فشار حداکثری نجات بده 🙏به حرمت خون حاج قاسم که میدونم خیلی دوستش داری⁦❤️⁩... 🤲مرگ بر آمریکا🤲
دوس پسرم میخاد بیاد خاستگاریم دیپلم برق داره

و بسیار هم عالی 

شوهر منم رشته ش برق بوده 

کاشکی ادامه میداد

تا کارشناسی 

البته همینم خوبه اگه وارد باشه

انشالله به پایه هم پیر بشید

زندگی رو سخت بگیری سخت میگذره 

راحت بگیر

قناعتم نباید یادت بره