2777
2789

دیگه بیخیال همه شدم فقط خودمو همسرمو خانواده ی خودم .دیگه نسبت ب حرفای خانواده شوهر بیخیال شدم هرکی هرچی بگه سه ساعت نمیشینم گریه کنم خودمو ب بیخیالی میزنمو چیزایی که خوشحالم میکنن رو ب یادم میارم من حالم فوق العاده بد بود که مامانم میخاست ببرتم مشاوره اما یروز بابام با جدیت باهام حرف زد و منم تصمیم گرفتم خودمو عوض کنم چون دیگران عوض بشو نیستن .و الان خیلی احساسه خوبی دارم امیدوارم همتون این احساسه منو بدست بیارید

آفرین ⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩⁦👏🏻⁩

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوزم با خانواده شوهرت در ارتباطین ؟رفت و امد میکنید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

خیلی بیخیالشون شدم هرکسم مثلا جاریم بیاد حرفشونو بزنه بهش میگم ببین من دوس ندارم در موردشون حرفی بزن ...

من فکر میکنم شوهرتون هم  داره با شما همکاری میکنه

وگرنه اگر خانواده ای بخوان عروسشونو اذیت کنن میتونن خیلی راحت جوری پسرشونو پر کنن که وقتی میاد خونه بداخلاقی کنه یا سر یه موضوع بی اهمیت جنگ و دعوا راه بیندازد

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

این که این توانایی و بتونی بدست بیاری که کنترل اعصابت و ندی دست بقیه خیلی خوبه افرین 

بیشتر تمرین کن تا ملکه ذهنت بشه 

هر وقت چیزی شنیدی یا اتفاقی برات افتاد پیش خودت بگو کنترل اعصاب من دست خودمه اینقدر بگو تا بشینه تو ناخوداگاهت

حتما موفق میشی 

سعی نکن متفاوت باشی                                        فقط خوب باش                                                    این روزها خوب بودن به اندازه کافی متفاوت است
من فکر میکنم شوهرتون هم  داره با شما همکاری میکنه وگرنه اگر خانواده ای بخوان عروسشونو اذیت کنن ...

شوهرمم اولا خیلی براش پر اهمیت بود که یوقت من ب خانوادش چیزی نگم ولی الان اونم بعده یه سری چیزا بیخیال شده نه طرفه اونارو میگیره نه طرفه منو 

تغییر و باید تو خودمون ایجاد کنیم نه دیگران

سعی نکن متفاوت باشی                                        فقط خوب باش                                                    این روزها خوب بودن به اندازه کافی متفاوت است

افرین، منم قبلا تجربه کردم

من بابا ندارم،7،8 سال پیش یکی از استادام که استاد شوهرمم بود و از مسائلمون با خانواده همسرم خبر داشت و خیلی مودبه، بهم گفت ولشون کن، بابا نشنیدی میگن یاسین تو گوش خر خوندن

چون خیلی مودبه این خر گفتنش خیلی روم تاثیر گذاشت

و من دیگه متحول شدم😁😁😁 باور میکنی هربار اذیتمون میکردن این خر میومد تو ذهنم 😂😂😂

و الان 1 سال که دیگه اصلا رابطه نداریم 

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐