2777
2789
عنوان

کیا رفتن مرکز ناباروری ابن سینا

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 80 پست
من دو سال اقدام داشتم از اولشم میدونستم پلی کیستیک دارم شوهرمم موقع ازدواج آزمایش اسپرم داده بود (بد ...

ای وای من تیروییدم ۴ ایناس الان وند وقته دارو میخورم پایین نمیاد که نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو شهرستانتمام ازمایشامو دادم مشکلی ندارم گفت همونارو بیار منهمسرم ازو اسپرم صفره صفره 

عزیزم ما که رفتیم ابن سینا روز سوم پریودم بود ازم ازمایش گرفت فکر کنم ازمایش ذخیره تخمدان هم توش باشه

الان جایی نمیری برای درمان؟

من وقتی فهمیدم ذخیرم کمه رفتم ابن سینا. دکترارو نمیشناختم خودشون فاطمی رو دادن. به من سونو سه بعدی د ...

عریز دلم توکلت به خدا باشه کی رفتی ابن سینا ؟

مگه چند سالته؟

بهت پیشنهاد تخمک اهدایی نکردن؟

عریز دلم توکلت به خدا باشه کی رفتی ابن سینا ؟ مگه چند سالته؟ بهت پیشنهاد تخمک اهدایی نکردن؟

من 39 سالمه. 

حدود 20 روز پیش رفتم. 

چرا پیشنهاد داد ولی من نمیخوام

توکلم فقط به معجزه خداست

خدایا شکرت .. ولی حق من بیشتر از اینا نبود احیانا؟

[QUOTE=144148831]من 39 سالمه.  حدود 20 روز پیش رفتم.  چرا پیشنهاد داد ولی من نمیخوام توکلم فقط به معجزه ...[/QUOTE توکلت به خدا عزیزم.سنی نداری که من رفتم اون جا  از شما سنشون بیشتر بود قطعا خدا بهترینا رو برات میخواد گلم 

من خودمم امیدی به ای وی اف ندارم

[QUOTE=144148831]من 39 سالمه.  حدود 20 روز پیش رفتم.  چرا پیشنهاد داد ولی من نمیخوام توکلم ...

مممنونم انشاالله هممون یه روزی خبرای خوب بدیم همینجا بهم

خدایا شکرت .. ولی حق من بیشتر از اینا نبود احیانا؟
الی جون من رفتم عاااااالی بود عالی  کاش از اول میرفتم همونجا نتیجه ازمایشاتمون کلا با جاهای دیگ ...

اره گلم خیلی خوبه 

خب عزیزم چی شد تعریف کن 

به ما که گفتن میکرو 

منتظرم پریود شم برم

اره گلم خیلی خوبه  خب عزیزم چی شد تعریف کن  به ما که گفتن میکرو  منتظرم پریود شم ب ...

برای منم یه سری ازمایشات نوشتن و همسرمم یکی دیگه باید بده تا جواب نهایی رو بدن ادرس پیج اینستامو,بدم در ارتباط باشیم?