2777
2789
عنوان

کیا رفتن مرکز ناباروری ابن سینا

| مشاهده متن کامل بحث + 3777 بازدید | 80 پست
عزیزم تجربه خودم اینکه در کل مرکزخوب و منظمیه دکترای بادرک و فهمی داره من با کوله بار مشکلات رفتم ام ...

عزیزم میتونم بپرسم مشکل شما چی بود که میکرو شدید؟

دکتر همسر منم تا ازمایش همسرم و دید کفت کم تحرکی داری طبیعی باردار نمیشی باید ای وی اف شید 

یکم از ای وی اف برام توضیح میدی گلم؟

چطوریه وقدر طول میکشه

چرا سقط شد 

البته اگر زحمتت نیست

عزیزم میتونم بپرسم مشکل شما چی بود که میکرو شدید؟ دکتر همسر منم تا ازمایش همسرم و دید کفت کم تحرکی ...

من دو سال اقدام داشتم از اولشم میدونستم پلی کیستیک دارم شوهرمم موقع ازدواج آزمایش اسپرم داده بود (بدلایل ازدواج فامیلی و مشاوره ژنتیک گفته بودن وضعیت نرمال و خوبه ) منم بخاطر همین فقط خودم دارو میخوردم . تا اینکه رفتیم ابن سینا ازمایش شوهرم افتضاح به تمام معنا بود مورفولوژی ۱ تحرک ۰ دکترش بدون معطلی گفت فقط میکرو . سونو نوشت واسه شوهرم که گفتن واریکوسل نداره حتی خفیف و مشکلش ژنتیکیه .یه مقدار خودم کلسترولم بالا بود و تیروئیدمم با اینکه عددش نرمال بود گفتن باید  زیر ۲ باشه واسه بارداری . یه مقدار کارام طول کشید بخاطر این چیزا . بعدش وارد سیکل میکرو شدم از روز سوم پریودم امپول سینال اف شروع شد برام چند روز بعد منوتروپین و ستروتایدم اضافه شد در نهایت ۱۵ سیکلم پانکچر شدم خدارو شکر با اینکه داروهام ایرانی بود ( بخاطر تحریم گونال پیدا نکردم )  ولی فولیکولام از بقیه ببشتر بود حدود ۲۳ تا فولیکول داشتم و هایپر شدم انتقالم افتاد سه ماه بعد .دو تا جنین ۳ روزه انتقال دادم استراحت سه روز اول داشتم نسبی بعدش خیلی عادی بودم . روز ۱۰ انتقالم بیبی چکم مثبت شد . روز ۱۴ انتقال بتام ۵۸۰ بود و روز ۱۶ ۱۸۰۰ بود . خوشحال و خندون بودم فقط داروهام تموم شده بود . زنگ زدم ابن سینا ( من ابن سینای کرج میرم البته چند باری تهرانم رفتم ) گفتن کرج کلینیک بارداری نداریم خودت یه دکتر واسه بارداریت انتخاب کن .متاسفانه منم عجولانه یه دکتر ناشی پیدا کردم که فقط کلاس داشت تو برج بود مطبش . 😑. ایشون خیلی ناشیانه داروهای منو ناگهانی قطع کرد . متاسفانه ۶ هفتم که تمام شد سقط کردم . ولی اینسری قراره اگه باردار بشم برم کلینیک بارداریشون تو تهران . ان شاء الله شما هم سریعتر باردار بشی و صحیح و سالم بدنیا بیاد تجربه تلخ منو نداشته باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو سال اقدام داشتم از اولشم میدونستم پلی کیستیک دارم شوهرمم موقع ازدواج آزمایش اسپرم داده بود (بد ...

عزیز دلم ناراحت شدم اره بیا تهران حتما انشالله این سری جواب میگیری نی نیت و بغلت میگیری

تروخدا ببخشا زیاد سوال میپرسم من همش میترسم دارو بهم بدن فولیکولام به کیست تبدیل شه  اخه تجربه دارم که با امپول و دارو فولیکولام بزرگ شدن و تبدیل به کیست شدن 

باید چی کار کنم اصلا هایپر که میگن چیه دقیقا

فک کنم همون ابن سینا بود... چند نفر توی اتاق عمل مرده بودن... می گفت حرارت رفته بالا و اونا اصلا وق ...

مم رفتم پنج شنبه ی هفته ی بعد وقت دارم دوباره

اون روزم ما رفته بودیم ترانسشون سوخته بود

من وقتی فهمیدم ذخیرم کمه رفتم ابن سینا. دکترارو نمیشناختم خودشون فاطمی رو دادن. به من سونو سه بعدی دادن و وقتی دکتر رو دیدم  تا ذخیره رو دید و سنم رو فهمید گفت امیدی نیست. منم حالم گرفته شد. البته شاید هم درست بگه  ولی دلم میخواد نظر دکترهای دیگه رو هم بدونم. واسه همین دیگه نرفتم. گفت اگر بخوای میتونی ای وی اف کنی که خیلی شانسی نیست توی ای وی اف هم. بیا برات دارو بنویسم. که من دیگه نرفتم.

دنبال پزشک دیگه ای میگردم که تجربه درمان ذخیره پایین رو داشته باشه.

در کل هر کس از جایی نتیجه گرفته باشه توصیه ش میکنه. نگرفته باشه نمیکنه.

هزینه هاش طبیعتا نسبت به خصوصی بهتره. مردان و زنان هم تو یک ساختمونه. نظمش هم بد نبود البته شلوغه. اما همه اینها به کنار. نتیجه مهمه

خدایا شکرت .. ولی حق من بیشتر از اینا نبود احیانا؟
از شوهرم همون روز ازمایش اسپرم گرفتن که تحرکش کم بود دکتر گفت باید ای وی اف شید البته نتیجه ی قطعی و ...

من تو شهرستانتمام ازمایشامو دادم مشکلی ندارم گفت همونارو بیار منهمسرم ازو اسپرم صفره صفره