2777
2789
عنوان

کیا رفتن مرکز ناباروری ابن سینا

3774 بازدید | 80 پست

سلام دوستای گلم من فردا برای اولین بار میخوام برم 

اگر کسی رفته یا میخواد بره تجربه ای داره بهم بگه ممنون میشم

بیاید با هم باشیم بهم امید بدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرم اونجا تحت نظرم بودیم  اما خدا خواست طبیعی باردار شدم  مشکلتون چیه عزیزم؟

چه عالی خدا نی نیت و حفظ کنه گلم

والا تنبلی تخمدان اما با فولیکول خوبم بار دار نشدم تا فهمیدیم شوهرم واریکوسل دو طرفه داره سمت چپشو اذر ماه عمل کرد هنوز باردار نشدم 

یه ای یو ای نا موفق هم داشتم 

شما درمان و بی خیال شدی که خودت باردار شدی؟

چه عالی خدا نی نیت و حفظ کنه گلم والا تنبلی تخمدان اما با فولیکول خوبم بار دار نشدم تا فهمیدیم شوهر ...

ممنون عزیزم 

راستش من مشکلی نداشتم 

اما اسپرم همسرم خیییلی ضعیف بود 

و واریکوسل خفیف یک طرفه داشت 

اما دکتر ترجیح داد عمل کنه 

تحت نظر دکتر آراسته بود اونجا و ایشونم عملش کرد و دارو براش تجویز کرد (البته خودم خیلی سنتی تقویتش میکردم) 

دقیق یک ماه بعد از عمل باردار شدم که متاسفانه شیمیایی بود و سقط شد 

و باز دوباره همون ماه باردار شدم

من بعد از سقط اول چون بهم گفتن که چون اسپرمش ضعیفه ممکنه بارها این اتفاق بیافته تصمیم داشتم میکرو کنم که باردار شدم... 

نه راستش مصمم بودم برای درمان اما خواست خدا بود.. شکرش

ان شاالله قسمتت❤

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
وای چرا ؟ من تازه فردا میخوام برم نگران شدم

الی جان الان میان میگن خیلی خوبه،،اما من موهامو اونجا سفید کردم،،عیب اولش اینه که گروهی کار میکنن،،هزینه اشم بالاست حتی با بیمه،،لطفا مثل من وقت تلف نکن،،من رفتم بعد ۳ سال تلف شدن ه عمرم پبش یه دکتر که تصادفی بهم معرفی کردن،بعد ۲ماه باردار شدم در تشخیص و کارش ماهره،،،به اسم هدیه قوامی عادل،،اگه رفتی و شد منو دعا کن

ممنون عزیزم  راستش من مشکلی نداشتم  اما اسپرم همسرم خیییلی ضعیف بود  و واریکوسل خف ...

خیلی برات خوشحالم گلم خدا رو شکر

چیزی که ما رو عقب انداخت این بود که ازمایششوهرم عالی بود همه میکفتن مشکلی ندارید و نازایی بی علت اما یه دکتر سنتی خیر ببینه فرستاد همسرم و سونو فهمیدیم واریکوسل شدید دو طرفه داره اما ازمایشش همه چی عالی بود دکترا هم میگفتن چون ازمایش خوبه پس همسرت مشکلی نداره

عزیزم مطبش کجاست؟ چه دل پری داری

اره😭😭😭روزی که از ابن سینا اومدم بیرون زدم تمام گلدونای توی حیاطشو شکستم،،روانم بهم ریحته بود از روزهایی که بینتیجه بود ۳ سال کم نیست،،،مطبش شهرک غرب ه

خیلی برات خوشحالم گلم خدا رو شکر چیزی که ما رو عقب انداخت این بود که ازمایششوهرم عالی بود همه میکفت ...

ممنونم‌مهربون 

دقیقااا خیلیا همین اشتباهو میکنن 

منم بارها اینجا به خانوما گفتم که واریکوسل فقط یا با معاینه پزشک‌متبحر یا با سونوگرافی معلوم میشه... 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
اره😭😭😭روزی که از ابن سینا اومدم بیرون زدم تمام گلدونای توی حیاطشو شکستم،،روانم بهم ریحته بود از ر ...

اخه چرا تشخیصشون اشتباه بود؟

مشکلت چی بود 

عزیزم خدا رو شکر که نتیجه گرفتی خوشحالم برات