2777
2789
عنوان

من دلم بچه میخواد

305 بازدید | 31 پست

سلام دوستای گلم من تازه وارد نی نی سایت شدم خیلی دلم بچه میخواد بعد از سه سال این دکتر و اون دکتر دیگه تصمیم گرفتم برم مرکز نا باروری ابن سینا فردا وقت دارم کسی رفته اون جا نتیجه گرفته لطفا اگر تجربه دارید کمکم کنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه منم میخواستن بفرستن مرکز ناباروری بی خیال شد کلا بعد چهار پنج سال اقدام باردار شد دختر داره الان ...

عزیزم خدا حفظش کنه.بیخیالی خیلی مهمه تو بارذار شدن

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰

الهی نتیجه بگیری. خواهر جون رفتم شش ماهی هس آی وی اف کردم  الانم یه جنین رو انتقال دادن بهم . خدا کمک کنه و گرفته باشه و آزم مثبت بشه

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
آره دقیقاا عمم بی خیال شد گفت ولش کن دیگه مهم نیست  ی سال بعدش شاید شد مدام گفت پری نمیشم دیدی ...

خداراشکر.تلقین مثبت ب خودش داشته..معجزه خدا همیشه هست 

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
مگه مشکلت چی بود؟ تنبلی و کیست داشتی؟ پریودهات نامنظم بود؟ چی شده بود؟

یک سال اول اقدام کردم بی نتیجه بود رفتم دکتر گفت که تنبلی داری شوعرم ازمایش داد همه چی خوب بود لتروزول و کلومیفن و اینا خوردم فایده نکرد فولیکول خوب داشتم ولی باز نمیشد دکتر گفت عکس رنگی بگیر انداختم گفت به کمک عکس لوله هات و باز کردیم بازم باردار نشدم دکتر گفت نازایی بی علت داری که پیشنهاد ای یو ای و بهم داد اما اونم نا موفق بود تا این که رفتم طب سنتی باز جواب نکردم یه دکتر خوب دیکه بهم پیشنهاد شد شوهرم و فرستاد سونو فهمیدیم واریکوسل دو طرفه داره که اذر ماه عمل کرد اما تا الان نتیجه نگرفتیم که فردا ابن سینا نوبت گرفتم

ببخشید طولانی شد

خیلی ادم استرسی هستم میخوام فکر نکنم ولی نمیشه خیلی بچه میخوام

نه فکرشو نکن 

بچه میخوای چکار تو این شرایط .منم ندارم هیچم برام مهم نیست گول اون دو تا عکس گوگولی بچه ها نخور اینقدر سخته بچه داری ک نگو فکرشم نکن اصلا باردار هم میشی امیدت بخدا باشه 

الهی نتیجه بگیری. خواهر جون رفتم شش ماهی هس آی وی اف کردم  الانم یه جنین رو انتقال دادن بهم . خ ...

عزیزم به سلامتی ان شالله خبر خوبی بهمون میدی کی باید ازمایش بدی کجا ای وی اف کردی مشکل شما چی بود که ای وی اف کردید؟

عزیزم دوست دارم خونسرد باشم ولی خب بازم توملم به خداست به زور که نمیشه خواست

اره هیچی ب زور از خدا نخواه من نمونه های زیادی دیدم ب زور خواستن ولی اتفاق های بدی افتاده متاسفانه ......

بسپار بخدا فکرشم نکن تلاشتو بکن تو میتونی بی خیال باشی