2777
2789
عنوان

من دلم بچه میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 31 پست
عزیزم به سلامتی ان شالله خبر خوبی بهمون میدی کی باید ازمایش بدی کجا ای وی اف کردی مشکل شما چی بود که ...

سلامت باشی . از صفر تاصد همه ش ابن سینا رفتم . من برا تعیین جنسیت رفتم بعدتو آزمایشا فهمیدم تخمدانن ضعیف شده . یکسره ای وی اف کردم. انشاله سه شنبه هفته بعد آز بدم خدا رحم کنه و باردار باشم

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشی . از صفر تاصد همه ش ابن سینا رفتم . من برا تعیین جنسیت رفتم بعدتو آزمایشا فهمیدم تخمدانن ...

عزیزم ان شالله که مثبته از ابن سینا راضیی؟

هزینه ی ای وی اف چقدره؟

من فردا جلسه ی اوله که وقت دارم

پانی جون شما خودت دیگه بچه نمیخوای؟ 

فعلا تو این شرایط کرونا منصرف شدم 

اوضاع بهتر بشه اقدام میکنم ولی شد ک شد نشد هم نشد برام اهمیتی نداره بچه های الان جز دردسر هیچی ندارن خیلی هم مهر سرد هستن 

معلومه دل پری داری از بوه های این دوره زمونه

والا بچه نیستن هیولا هستن خخخخخ 

واای دوتا پسر بچه پارک بودن ی حرف های زشتی داشتن باهم میزدن دلم میخواست زمین دهن باز کنه من برم توش ........ن کلا این بحث 

بچه های الانی اصلا دیگه برا پدر مادر خیر ندارن ب نظرم همش دردسر و اینو میخوام اونو میخوامه

عزیزم ان شالله که مثبته از ابن سینا راضیی؟ هزینه ی ای وی اف چقدره؟ من فردا جلسه ی اوله که وقت دارم

تشخیص هاشون عالیه. کاملا مجهزه و با بیمار با احترام برخورد میکنند. با چهارتومنی که برا تعیین جنسیت دادیم و دارو ویزیت و .... شد شانزده تومن

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
والا بچه نیستن هیولا هستن خخخخخ  واای دوتا پسر بچه پارک بودن ی حرف های زشتی داشتن باهم میزدن د ...

اره به خدا بعضی بچه ها یه حرفایی میزنن‌ که اصلا ما نشنیدیم

ولی پانی جون بی خیال هم نشو بچه نعمته همه که مثل هم نیستن هر چی بگذره ادم خودش احساس تنهایی میکنه به فکر اینده باش یکی باشه تو پیری به داد ادم برسه 

حالا شوهرتم با خودت هم نظره؟

شوهر من عاشق بچست بچهتو خیابون میبینه دلش ظعف میره انقدر قربون صدقه خواهر زاده هاش میره که حد نداره

اره به خدا بعضی بچه ها یه حرفایی میزنن‌ که اصلا ما نشنیدیم ولی پانی جون بی خیال هم نشو بچه نعمته هم ...

شوهرم شد شده نشد نشده ....اگه فکر کردی بچه روزای پیری ب درد میخوره سخت در اشتباهی الانی ها دیگه اینطوری نیستن

بعدشم ی پرستار ۲۴ ساعته میگیرم پیرم شدم اگه بچه نداشتم یا شاید برم از پرورشگاه ی دختر بیارم اونام گناه دارن بابا مامان دلشون میخواد دیگه اگه خیلی دلم خواست و نشد ....سخت نگیر بابا اینقدر خدا بزرگه ک نگو از الان بشینیم ب پیری فکر کنیم ....دور از جون شما خودم رو میگم ببینیم با این وضعیت کرونا اصلا ب پیری میرسیم تا حالا بقیش...خدا خیلی بزرگه امیدت بخدا ک باشه خیلی ارامشت بیشتر میشه چون خدا بندش رو تنها نمیذاره هیچوقت هواشو داره

شوهرم شد شده نشد نشده ....اگه فکر کردی بچه روزای پیری ب درد میخوره سخت در اشتباهی الانی ها دیگه اینط ...

اره خل توکلم همیشه به خدا هست

ان شالله هر چی خیره همون پیش روت باشه گلم

کرونا که همه رو دپرس کرده

اره خل توکلم همیشه به خدا هست ان شالله هر چی خیره همون پیش روت باشه گلم کرونا که همه رو دپرس کرده

آره والا کرونا امید ب آینده رو نابود کرده کلا.منم توکلم بخداست کلا میگم خدایا هرچی تو میخوای همون بشه...

ممنونم انشاالله دامنت ب زودی سبز میشه ولی هیچوقت برا بچه نه غصه بخور ن ب زور از خدا بخواه ....خدا صلاح کار رو بهتر از همه میدونه

نه همیشه از خدا خواستم اگر به صلاحمه بده  حالا فردا بریم ببینیم چی میشه

انشاالله ک هرچی خیره پیش بیاد برات 

دعا میکنم خدا بهترین ها رو برات بخواد 

اگه ی بار خودت وقت و حوصله داشتی برام بگو چکار کردی انشاالله خدا بهت بچه بده اینقدر دوست داری دعات میکنم فقط