2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
من.ازوقتی کروناامده نرفتم موهام و ارایشگاه رنگ.کنم چندسانت سیاهیاش درامده و بقیه شم زرده

عزیزم الان موهای رنگ شده پایین رو دوست داری و میخواهی باشه؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=142814951]  عزیزم الان موهای رنگ شده پایین رو دوست داری و میخواهی باشه؟[/QUOTE کوتاهشون ...

عزیزم بخواهی دکلره انجام بدی باید تقریبا از دوسانتی ریشه بزنی که خب کار سختی ، الان ارایشگاها بازهستن بارعایت پروتکل ، بنظرم برای دکلره خودت انجام ندی بهتره چون اگه روی پایه مورد نظرت هم نرسه چه بسا اون رنگی که میخواهی هم درنیاد حتی اگه یه نفر دیگه برات بزنه باید وارد باشه که موهم آسیب نبینه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
عزیزم بخواهی دکلره انجام بدی باید تقریبا از دوسانتی ریشه بزنی که خب کار سختی ، الان ارایشگاها بازهست ...

حالا برعکس این ارایشگره که همیشع پیشش میرفتم اوایل که کرونا تازه امده بود,امدن بااورژانس بردنش.گفتن کروناداره .بعدازچنروز ازبیمارستان مرخص شد وامدخونش قرنطینه.اینجاکه کلانمیرم ومیترسم.جای دیگه هم میترسم نیدونم واقعا چکارکنم

حالا برعکس این ارایشگره که همیشع پیشش میرفتم اوایل که کرونا تازه امده بود,امدن بااورژانس بردنش.گفتن ...

کدوم شهر هستی عزیزم؟ ودقیقا بهم بگو میخواهی موهای قسمت ساقه رو تیره کنی یعنی دیگه زرد نباشه؟ یجورایی زیتونی کنی؟ میتونم یه چیزی بهت پیشنهاد کنم ولی باز تاکید میکنم بهتره کسی کمک دستت باشه چون پشت سرت رو نمیتونی خودت بزنی وامکان داره چندرنگی بشه و حتما یه عکس از رنگ موهات برام بفرستی تا توی پیوی راهنماییت کنم عزیزم

کدوم شهر هستی عزیزم؟ ودقیقا بهم بگو میخواهی موهای قسمت ساقه رو تیره کنی یعنی دیگه زرد نباشه؟ یجورایی ...

من دوتارنگ گرفتم که ترکیب کنم.زیتونی۶و دودی روشن.واریاسیون دودی گرفتم.

خب بالاخره بایدیجوری رنگ کنم که دورنگ نشه 

من دوتارنگ گرفتم که ترکیب کنم.زیتونی۶و دودی روشن.واریاسیون دودی گرفتم. خب بالاخره بایدیجوری رنگ کنم ...

چی بگم والا گلم ، به نظرمن چون پایه موهات دکلره شده وزرد هست باید دقت کنی زرد واقعا یا زرد نارنجی ... زیتونی تیره میخواهی یاروشن اگر توضیح بیشتری خواستی حتما در پیوی به عکس از تکه ای از موبرام بفرستی تاراهنماییت کنم ، ولی باز نظرمن یا آرایشگاه یا کسی کناردستت برای کمک باشه که بزنه برات پشتتو که یهو پشتت یه قسمتش زرد نمونه مابقی زیتونی بشه

موفق باشی عزیزم