2777
2789
عنوان

دکترهای عزیز، بیاین تفسیر غربالگری اول

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 33 پست
سلام میگم میشه تو سونو ۵ ماهگی یا همون غربالگری دوم  جنسیت جنین معلوم نشه؟؟

تا حالا واستون اتفاق افتاده؟

اگه کسی جواب بده ممنون میشم

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز خوبه خداروشکر

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
تا حالا وایتون اتفاق افتاده  اگه کسی جواب بده ممنون میشم

واسه من پیش ی دکتر عالیی رفته بودم همون ۱۲ هفته جنسیت رو گفت ب همه درست میگه

خدایا نمیگویم دستم را بگیر...عمری ست گرفته ای مبادا رها کنی....
توی این غربالگری اول جنسیت بچه رو نتونستن تشخیص بدن استارتر جان؟

چرا گفت پسره

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗

اخه خواهرم رفته سونو غربالگری دوم گفت  جنسیتش معلوم نشده فک کردم داره دروغ میگه نمی خواد به کسی بگی 

گفتم ببینم برای شما هم اتفاق افتاده

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
سلام عزیزم شما ساری هستید؟ دکترتون زهرا رحمانی هستن؟ ایشون 

بعله عزیزم

شما از کجا میدونی؟ 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
از خوندن تاپیک ها پیداتون کردم من بارداری پرخطر دارم شما ازشون راضی بودید؟  بارداری پر خطر ت ...

راستش من خیلی ازش راضی هستم

خیلیییییی مهربونه و احساسه

کارشم تاداونجا که من میدونم خیلی خوبه

من بارداریم. پرخطر نیس واسه همین نمیتونم تو این مورد نظربدم.. 

ولی ریسک نکن 

یه دفعه برو یه دکتر خوب توی تهران 

حالا پرخطر بودنت واسه چیه؟ 

مشکلت چیه مادر؟