2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😒دیگه توتاپیکام نبینمت

عزیزم به قول اون خانم , کسی که فرسنگ ها از تو دوره و هیچی ازت نمیدونه و فقط عکس پروفایلت رو دیده آخه بر چه اساسی از آینده تو خبر داره ! خداییش یکم عقلت رو به کار بنداز !

عزیزم به قول اون خانم , کسی که فرسنگ ها از تو دوره و هیچی ازت نمیدونه و فقط عکس پروفایلت رو دیده آخه ...

خب توچراسرکارمیذاری ؟مگه توموقعیت منی؟ وقتی خبرنداری اینطوری نگو

خب توچراسرکارمیذاری ؟مگه توموقعیت منی؟ وقتی خبرنداری اینطوری نگو

عزیزم به موقعیت نیست که , موقعیت من باشه یا موقعیت تو فرقی نداره ! این چیزا همه ش چرندیاته . این حس ششم مسخره بازیه آخه مگه علم غیب داشتن شوخیه   

تو تاپیک میزنی یه عده آدم بیکار که تا الان پای سینی سبزی پاک کنی بودن و حالا حوصله شون سر رفته میان یه چرتی از خودشون درمیارن برای سرگرمی و دورهمی تاپیک رو شلوغش میکنن . با این تاپیکا فقط وقت گرانبهای خودت رو هدر میدی