2777
2789

سلام.من سر بچه اولم شیر خوبی داشتم و بچه م خوب وزن میگرفت و شیر خشک استفاده نکردم.الان شکر خدا دوباره باردارم.سوالم اینه که تو زایمان دوم کیفیت شیر افت پیدا میکنه و بی کیفیت میشه یا اینکه نه مثل همون زایمان اوله کیفیتش؟؟ممنون میشم تجربیاتتون رو باهام درمیون بذارید🌹

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

عزیزم انشاءالله بسلامتی.بنظر من حتی از اولی هم بهتره شیر مادر.واسه من که عالی بود.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو زایمان اولش خیلی شیرم زیاد و خوب بود و تا دو سال به بچه شیر دادم. ولی تو بارداری دوم متاسفانه شیرم خیلی کم بود و بیشتر از 4 ماه نتونستم شیر بدم

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من بچه اولم فقط تا دو ماهگی شیر داشتم بعدش خیلی کم شد و کلا خشک شد سینه هامم خیلی بد شد کاملا خالی و افتاده شد...الان میخوام بدونم اگه دوباره باردار شم چطور میشه بهتر میشه یا نه؟؟وزنمم کمه لاغرم

عزیزم انشاءالله بسلامتی.بنظر من حتی از اولی هم بهتره شیر مادر.واسه من که عالی بود.

ممنونم.خدا کنه.همه ش نگرانم مجبور شم شیر خشک بدم

من تو زایمان اولش خیلی شیرم زیاد و خوب بود و تا دو سال به بچه شیر دادم. ولی تو بارداری دوم متاسفانه ...

منم دقیقا نگران همینم😏.آخه همین الان گهگاه ترشح آغوز دارم نسبت به بارداری اول رقیق تره😑

من بچه اولم فقط تا دو ماهگی شیر داشتم بعدش خیلی کم شد و کلا خشک شد سینه هامم خیلی بد شد کاملا خالی و ...

من الان که گهگاه ترشح آغوز دارم نسبت به بارداری اولم رقیق تره 

منم دقیقا نگران همینم😏.آخه همین الان گهگاه ترشح آغوز دارم نسبت به بارداری اول رقیق تره😑

ببین نگران نباش درسته که شیر مادر خیلی کامل و عالی هست و کلی چیزای خوب داره و همه تاییدش میکنند، ولی اگه خدایی نکرده شیر نداشتی باور کن شیر خشک های الان هم خیلی خوبه و کلی ویتامین دارند

ببین نگران نباش درسته که شیر مادر خیلی کامل و عالی هست و کلی چیزای خوب داره و همه تاییدش میکنند، ولی ...

آره میدونم.ولی کلا با پروسه شیر خشک مشکل دارم.هی نصفه شب پاشی هی شیر درست کنی هی شیشه رو خوب بشوری ضدعفونی کنی.احساس میکنم سخته.یعنی اطرافیانی هم که شیر خشک دادن همینو میگن.شیر مادر لااقل راحتی داره .حالا هزینه هاش به کنار

آره میدونم.ولی کلا با پروسه شیر خشک مشکل دارم.هی نصفه شب پاشی هی شیر درست کنی هی شیشه رو خوب بشوری ض ...

من تجربه ی هر دوتاش را دارم، به نظر من شیر خشک خیلی راحت تر بود