2777
2789
عنوان

بتای بالای 40000 اونایی که سردرمیارن از بتا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفتم سونو چند قلو نبود😀

سلام دوست خوبم خوبی نی نی نازت دختره ان شاءالله سالم بدنیابیادمن همونیم که گفتم بارداریم مول بود ازمشهدبودم

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
سلام دوست خوبم خوبی نی نی نازت دختره ان شاءالله سالم بدنیابیادمن همونیم که گفتم بارداریم مول بود ازم ...

سلام گلم ممنون بله دختره ، عزیزم مشهد هستی اگه رفتی زیارت لطفا برای دادگاه همسرم دعا کن ممنونم ازت منم برای حاجتت وسلامتی دختر گلت صلوات میفرستم

سلام گلم ممنون بله دختره ، عزیزم مشهد هستی اگه رفتی زیارت لطفا برای دادگاه همسرم دعا کن ممنونم ازت م ...

حتماعزیزم ان شاءالله مشکلتون حل میشه باامدن دخملت زندگیت سرشارازشادی وخوشبختی باشه💖🤲🤲🤲🤲

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩

سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنم

واسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعا

از رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنید

https://gahvare.net/i/5e0f25596c033

ممنونم گلم انشالله ♡♡♡با دعای شما

سلام عزیزم من بتام 12 هزاره هفته پنجم خیلی نگرانم اون هفته که هفته 4 بود رفتم سنوگرافی فقط یه ساک کوچک دید خیلی غصه میخورم میترسم بارداری مول باشه نگرانم همش خودمو لعنت میکنم 

سلام عزیزم من بتام 12 هزاره هفته پنجم خیلی نگرانم اون هفته که هفته 4 بود رفتم سنوگرافی فقط یه ساک کو ...

سلام عزیزم ببخش من زیاد نمیام سایت الان دیدم پیامتونو امیدوارم نگرانیتون برطرف  شده باشه