2777
2789
عنوان

بتای بالای 40000 اونایی که سردرمیارن از بتا بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اینارو ول کن بیخیال باش کم استرس بده ۵ هفته درسته اینطوری زده ولی من تو همین سایت دیدم ازمایش دوروز بعد موعد ۲۰۰۰۰ بوده و سلامت بوده و مشکلی نبوده دختر خاله همسرم اینطور بود و دوقلو بودش بچه هاس بارداری مولار و ... یجوریه که مثلا قبلا یبار اینطور بارداری داشته بوده باشی ولی  شما که قبلا بچتون سلامت دنیا اومده خارج رحمم بتا خیلی پایینه و بالا نمیره 

گلم اینارو ول کن بیخیال باش کم استرس بده ۵ هفته درسته اینطوری زده ولی من تو همین سایت دیدم ازمایش دو ...

عزیزم ربطی نداده من بارداری اولم یه پسر۳ساله داشتم دومی روباردارشدم که مجبوربه کورتاژشدم جواب پاتولوژی مول بودکه خوشبختانه ازهمون اول تیتربتام صفرشده بود دکترم گفت احتمال اینکه دوباره مول بشه کمه بعداون دوتابارداری داشتم که پسرودخترن😊

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩
عزیزم ربطی نداده من بارداری اولم یه پسر۳ساله داشتم دومی روباردارشدم که مجبوربه کورتاژشدم جواب پاتولو ...

خدا حفظشون کنه انشاله والا ابجی منم نمیدونم چیزایی که خوندم وشنیدم چون تجربشو نداشتم و اطرافم ندیدم 

گلم اینارو ول کن بیخیال باش کم استرس بده ۵ هفته درسته اینطوری زده ولی من تو همین سایت دیدم ازمایش دو ...

انشالله که همین طور باشه ولی من هفته شش آزمایش دادم 40120 بود بتام الان تو رنج خییییییلی کمتر زده حالا بعد از ظهر قراره برم دکتر ببینم چی میشه

عزیزم بتات چند بود توی بارداری مول؟ 

عزیزم من روزموعدم بالای ۵۰۰بودگفتم بتامم بالانبودولی خومول بود به خودت استرس نده قرارنیست همه همین بلاسرشون بیاان شاءالله بعداباخبرای خوبی بیای عزیزم 😃

تولد۲سالگی گل دخترم حانیه سادات 🎂🎂🎂خداوندابچه هاموبه تومی سپرم🤲من میتونم💪باتوکل بخداازپس غول اضافه وزن بربیام😃هدف۷۰                 ۱۶بهمن۹۴۴۵۰😢۲۴بهمن۹۲۹۵۰😊هدف اول۹۰🔓۸اسفندرسیدم😃۱۵اسفند۸۹۹۰۰☺۲۲اسفند۸۹۳۵۰🙂۲۹اسفند۸۸۷۰۰😃هدف دوم۸۵🔒هدف سوم۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒هدف اخر۷۰🔒ان شاءالله اخرتابستان میرم روی ترازو،۷۰رونشون میده🤩🤩🤩🤩