2777
2789

ینی رسما دیوونه شدم از دستشون..نیم مترم باهم فاصله داشته باشن بلنددد بلنددد  صحبت میکنن ارامش ندارم😣تازه خیلیممم بحث میکنن

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی گوشه دنج واسه خودت پیدا کن

اتاقم دنجه ولی وختی تو حال و اشپزخونه حرف میزنن صداشون خیلی میااااااد

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌

وای یه خانواده طبقه پایین ما اومدن😯😯😯

همه ما ۹ واحد اروم انگار اصلا حضور نداریم اینا انگار جنگ دارن با در خونه 

شپلق درو میبندن 

حالا امروز میخوام تو اسانسور بزنم رعایت کنین اگه جواب نداد به عنوان هیعت مدیره میرم در خونشون 

اسایش رو ازمون گرفتن

به امید روزهای بهتر🙇 خدا ممنونم که روز به روز بهت نزدیکتر میشمو  بیشتر پیشرفت میکنم خدایا شکرت که دانشگاه مورد علاقم رو قبول شدم و نفر اول دانشگاهمونم😎خدایا شکرت که بالاخره نیمه گمشدمو با همون مشخصاتی که بهت دادم پیدا کردم 😍  به خاطر افریدنم ممنونم ازت 😍
حق داري ولي تو ساعات استراحت نباشه من خانواده شلوغ دوست دارم ياد خونه مامانم اينا ميافتم   ...

😓😢ارامش میخوام سکووووت میخوام

درکت میکنم

همسایه ما هم دوتا پسربچه داره از صبح تا ۱.۵ دو شب یکسره میدوئن! یه بار بهشون گفتیم ما شاغلیم سر و صداتون نمیذاره بخوابیم. گفت واااا نفر اولی هستین که اینو میگین قبلیه دو سال نشست هرگز اینو نگفت! گفتم چون خودش ۴ تا بچه داشته خودشون به حد کافی شلوغ بودن! ما بچه نداریم خونمون ارومه

یاد اون جوکه افتادم که طرف زنگ میزنه نمایندگی سایپا میگه موقع حرکت ماشی خیلی صدا میده طرف گفته صدای ضبط رو زیاد کن حل میشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

حق داري ولي تو ساعات استراحت نباشه من خانواده شلوغ دوست دارم ياد خونه مامانم اينا ميافتم   ...

من باین نتیجه رسیدم همسایه هامون غذانمیخورندققط ازخونه ی مابوی غذامیاداصلابزرگترین سواله برامن 

وخدایی که بشدت کافیست