2777
2789

تا کی باید با حسرت به خانمای حامله نگاه کنم تا کی باید بچه های بقیه رو نگاه کنم و حسرت بخورم 

تا کی باید جلوی هرکی میگه بچه بیار وانمود کنم خودم بچه نمیخوام خیلی خسته م دلم میخواست امسال سالگرد ازدواجمون بچه مونم باشه ولی حتی باردارم نیستم 

مامان دوتا دخمل ناز 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر زایمانم واسه همه ادمای توی نینی سایت که بچه نمیارن دعا کردم..امیدوارم قبول شه و شماهم جزو اونا بوده باشی..آمیین

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍

ایشاالله ک خیلی زود همه تون مامان میشید غصه نخورید 😍خدابزرگ 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

کرونا  جنگ قحطی  گرونی  و......

میدونم انقد امروز فردا کردم ۵ سال گذشت دیگه بیشتر از این نه 

اتفاقا بخاطر کرونا ۳ ماه اقدام نکردم ولی دیدم تموم شدنی نیس

مامان دوتا دخمل ناز 😍
ممنون عزیزم ان شاالله قدم نورسیده هم مبارک

ممنون گلم..چهارماهه رسیده😉😉ایشالا دامنتون سبزع سبز بشه

هرکس میخواد حضرت محمد ص  اون دنیا شفیعش بشع روزی ده تا صلوات بفرسته..🥰🥰😍😍چقد آسون فقط ده تااااا😍😍