2777
2789

اصلا هیچ مشکلی نداشتیم.نمیدونم چرا یهو بعد از اینکه سه تا پبام دادم تو دو روز متوالی خوند هر پیامم رو و جواب نداد. منم دیگه پیام ندادم و اونم نداد به مدت سه هفته. اوایل خیلی حالم بد بود ولی الان اوکیه اوکی هستم.

دفعه ی قبلش که دفعه ی اول میشد که بحثمون شده بود من نیام دادم و سمتش رفتم و از اونایی که متوجهشده بود خیلی احساساتی ام با خودش فکر کرده بوده حتما اندفعه ام من میرم سمتش یعنی هرکاری کنه میرم سمتش. ولی هر وس شخصیت و غروری داره واسه خودش دیگه.

گذشت و روز دختر بهم پیام داده تو واتساپ روزت مبارک.

منم پیامشو نگه داشتم و فرداش خوندم. جوابی ام ندادم.

بازم پیام میده به نظرتون؟

نمیخوام بهش برگردما الان با یه پسر خیلی خوب اشنا شدن ولی این بامن خیلی بد کرد دلم میخواد برگرده بازم پیام بده کمرشو خم کنم. محلش ندم.

بازم پیام میده یعنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن اصلا فکرشم نکن

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
عجب عشقی ک بعده۳هفته ینفر جایگزینش شده

عاره مگه اون عاشقم بود خیلی زودتر این کارو کردم سر یه هفته جایگزین کردم. اون بود که بی دلیل جوابمو نداد و سراغمو نگرفت. اینطور ادمارو باید عذابشون بدیم