2777
2789
عنوان

بچه ها ب تاپیک رفیقم و رلش ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 64 پست

بزارین کلا بگم موضوع رو 

رفیقم مادر پدرش طلاق کرفتن مادرش خودکشی کرده 

نامزدش ولش کرد تو بدترین شرایط رفیقم ب این پسره رو آورد 

وادامه جریانات

مهیار نامزد رفیقمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستت چ آویزونه رو اعصااااابه😑😑😑

باز ک خوب سانسور نکردی 😂😂😂

خدایی پسره بد دهن هست ولی دوست تو ام تحمل کردن میخواد، خیلی اعصاب خورد کنه

هیچ حجب و حیایی بینشون نیست، ب چ امیدی دارن ادامه میدن؟ 

کات کنن بابا دختره سنگین تره

دوستت چ آویزونه رو اعصااااابه😑😑😑 باز ک خوب سانسور نکردی 😂😂😂 خدایی پسره بد دهن هست ولی دوست ت ...

مکه چیزی مونده باز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️آقا انقد چیزی گفتن من نمیدونم چیو سانسور کنم

خب مثلا حالا رل بزنن تهش چی میشه؟ ب ازدواج ختم میشه؟...دوستتون پر واضحه زیر بیست ساله سنش کمه از سبک صحبتش و چتاش مشخصه ...واقعا وقتی هدف ازدواج نیس...اصلا چرا باید این حرفا باشه...خب ب اینده اش لطمه اس ک

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
مکه چیزی مونده باز🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️آقا انقد چیزی گفتن من نمیدونم چیو سانسور کنم

چتای قبلیشونم من خونده بودم، اینجا یکم ملاحظه کردن 😂😂

دفعه بعد کلا سانسور نکن، ب قول خودت زیاده از دستت در میره 

منم تگ کن بیان بخونم 😁

22سالشه    

فرق نمیکنه...دختره از سبک صحبتش مشخصه...هنوز بلوغ فکریش کامل نیس....خب رل بزنه تهش چی میشه....امروز چ ورزیه میگم...این کارا ...رل زدنا...بع ها ک ازدواج میکنی...خیلی بخاطر این مدل کارات پشیمون ادم میشه....این همه ناز کشی پسر مردم ...خو تهش چی مثلا میشه...اونوقت طرف تو این جا زورش میاد ناز شوهره رو بکشه...ک دلشو بدست بیاره

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
فرق نمیکنه...دختره از سبک صحبتش مشخصه...هنوز بلوغ فکریش کامل نیس....خب رل بزنه تهش چی میشه....امروز ...

نامزدش ولش کرد وقتی مراسم ختم مادرش بوذ حتی نیومد ی تسلیت بگه ب رفیقم 🤦🏻‍♀️ الانم همش بحث دارن 

استارتر عزیزم، این دختر خانم اصلا از طرز صحبت کردنش و چتاش بهش نمیخوره 22 ساله باشه،  به هیچ وجه 

خیلی همه چیز و مسخره بازی فرض کرده، خیلی بچه گونس افکارش، نمیدونم واقعا چیبگم ولی با این کارا میخواد چیو ثابت کنه؟؟! 

لفطا بهش بگو وارد رابطه نشه، اصلا براش خوب نیست الان زمانیه که باید واسه ایندش صرف کنه نه حرفای چرت و پرت 

بخدا ناراحت شدم دلم گرفت واسش، کاش قدر خودشو بیشتر میدونست یه دختر نباید اینجور سبک کنه خودشو و دست کم بگیره که آویزون پسر بشه. بحث اینکه الان طرز فکرش واقعا بچه گانست، هووف

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
چتای قبلیشونم من خونده بودم، اینجا یکم ملاحظه کردن 😂😂 دفعه بعد کلا سانسور نکن، ب قول خودت زیاده ا ...

چشم تگی دفعه بعد ولی پسره بد عصبی بود 

پسره پنج تا چنل داره تو تل شبا تا صب بیداره پست میزاره و نظرسنجی برا همین کم خابی و نزدن وید عصبی بود 

الانم ب رفیقم کفته بخاب بعدا بیا حرف بزنیم الان عصبی میپرم