2777
2789
عنوان

بچه ها ب تاپیک رفیقم و رلش ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 64 پست
استارتر عزیزم، این دختر خانم اصلا از طرز صحبت کردنش و چتاش بهش نمیخوره 22 ساله باشه،  به هیچ وج ...

دوستم افسردس داغونه ینی اگ یکی باهاش حرف نزنه همش گریه میکنه نمیدونم چی بگم بهش 

چند وفت پیش میخاست بره پیش پسره بمونه بخدا نمیدونم چی بکم بهش هروقت باهاش حرف میزنم گریه میکنه باباش ک اصلا بفکرش نیس ینی دوستم دو شب نره خونه نمیفهمه باباش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️همیشه تو فکر خودکشیه نامزدش ک فامیلشونم هس فقط استفادشو کرد رفت 

الان دوستم همه زندگیش شده سامان🤦🏻‍♀️

بخدا میدونم خودشم دوس نداره این اوضاع رو ولی وابسته شده

دوستم افسردس داغونه ینی اگ یکی باهاش حرف نزنه همش گریه میکنه نمیدونم چی بگم بهش  چند وفت پیش م ...

وابسته شده ولی اخه این چه حرفاییه که میزنه، قشنگگگ تو چت مشخص بود میخواست یه چیزی بگه که واکنش اون آقا همون نمیدونم سامان رو بفهمه که واسش مهمه حرفاش یا نه، دیدی که پسره واکنشم نشون داد، میدونم با این شرایطی که گفتی اره ناراحته، ولی قطعاااا داره دودستی خودشو بدبخت میکنه، اخه یعنی چی برم پیش پسره بمونم؟؟ پدرش درکش نمیکنه قبول ولی حق بده به پدره الان زنشو از دست داده، این دختر باید گلیم خودشو از اب بکشه بیرون الان وقتشه خودشو نجات بده زندگیشو بسازه نه اینه آویزون و وابسته ی پسر بشه تایکم محبت ببینه خوشش بیاد، الان میگی 22 سالشه، الان هدفش واسه ایندش چیه؟ اون آقا پسره؟؟ ببین پسرا یه درصدم همچین دخترایی واسشون مهم نیست، به چیه این رابطه دل خوشه؟ اگه نظر منو میخوای خواهرانه خواهرانه بهش میگم دست از این افکار و وابستگیاش ورداره اگه درس میخونه بچسبه به درسش اگه کار میکنه بچسبه به کاری حرفه ای چیزی، این رابطه های پوشالی رو ادامه نده، دوره زمونش واقعا بد شده اخه مگه قانونه همههه با پسر جماعت رابطه داشته باشن؟؟ خواهش میکنم بهش بگو قدر خودشو زندگیشو بیشتر بدونه یکم عاقل باشه این کارایی که میکنه عاقلانه نیست، چون پدرش متوجه نمیشه دخترش دوروز یه بارم خونه نیست دیگه دختره نباید بیاد خونه؟؟ پدره نمیفهمه، دختره ام نمیفهمه؟؟ فقط خودش مسائول زندگی خودشه نه هیچ کس دیگه، امیدوارم گوش بده و ایندشو بسازه اسیر این چند روز گذرا نشه

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم تگی دفعه بعد ولی پسره بد عصبی بود  پسره پنج تا چنل داره تو تل شبا تا صب بیداره پست میزاره ...

دختره متاسفانه انگار کمبوذ محبت داره هی آویزون میشه، با هر پسری دوس شه بهش باج ممکنه بده یکم پسره مخ زنیش خوب باشه 

این اگ الان ب خودش نیاد ممکنه مار مامانشو تکرار کنه انقدر ک از لحاظ روحی داغون میشه... 

پسره هم بدردش نميخوره با این چیزایی ک گفتی 

وابسته شده ولی اخه این چه حرفاییه که میزنه، قشنگگگ تو چت مشخص بود میخواست یه چیزی بگه که واکنش اون آ ...

بخدا دلم گرفته بخاطرش 

منم بهش همینو میگم همیشه میگم بیخیالش شو برو دنبال خیاطی عاشق خیاطی و نقاشی رفیقم یکی از آرزوهاش اینه که مزون بزنه ولی الان انقد داغونه که فقط سرش تو گوشیه ....

فقط میخاد بدونه پسره دوسش داره یانه؟؟ 

ظهر زنگ زده بود گریه میکرد 

دلم میخاس برم پیوی سامان بهش بگم بکش بیرون از رفیق من ولی نمیتونم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دختره متاسفانه انگار کمبوذ محبت داره هی آویزون میشه، با هر پسری دوس شه بهش باج ممکنه بده یکم پسره مخ ...

دقیقا همینه حالا دوستم میخاد بدونه پسره دوسش داره اصلا یا نه