2777
2789
عنوان

بچه ها ب تاپیک رفیقم و رلش ربط داره

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم از دوستت و رلش بهم خورد

با چن نفر چت ميكنه

رلش هم اگه يكم دوستت براش مهم بود نميگف برام مهم. نيس با كي چت ميكني

عمرا يه درصد هم احتمال نميدادم گرفتار مريضي بشم اونم چي ام اس 😣 برا سلامتيم از ته دلت دعا ميكني؟؟؟
اگه من جایه دوستت بودم یکم عزت نفس داشتم ک وقتی بهم گف تو به همه میدی بزنم درجا بلاکش کنم 

خب وقتي همزمان داره با چن تا پسر چت ميكنه حتمن انتطار شنيدن اين حرفا رو هم داره

عمرا يه درصد هم احتمال نميدادم گرفتار مريضي بشم اونم چي ام اس 😣 برا سلامتيم از ته دلت دعا ميكني؟؟؟
خب وقتي همزمان داره با چن تا پسر چت ميكنه حتمن انتطار شنيدن اين حرفا رو هم داره

ب قولا 😕👍

ببخشیدا اسی ولی من خیلی از این دخترا بدم میاد با همه هستن منتظرن یکی باهاشون رل بزنه ادم که بخواد رل بزنه یا یکیو دوس داشته باشه ب بقیه محل نمیذاره !!😐

بعدم ی ذره عزت نفس بدم نیستا دختره همش مث کنه چسبیده به پسره هی میخواد حسادتشو مثلا نسبت به خودش ببینه 

پسره اگ ازش خوشش میومد میرف بهش pm میداد :/