2777
2789
عنوان

بیایین ببینین حق دارم شک کنم ؟ چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 89 پست

ببین کلا این هفته رو اگه میتونی بیخیال باش ،تا پیش خودش بگه از ذهنت پریده ،یعنی اومد خونه اصلا به رو خودت نیار ،حرفشم شد با خنده بگو از عکس العمل ت خنده م گرفت که گفتی مثه جن ظاهر ش دی ،کلا یه جوری کن خودتو که باور کردی ,اصلا سوال پیچشم نکنی  تا یه هفته،ابا از اسباب بیفته، چون اگه بگی مال کدوم دوستت بوده و زود باش ز بزن بهش قانعم کن ،شلیدبا یکی از همکاراش امروز هماهنگ کرده باشه اگه زنگ زدم بگی دستت درد نکنه که گوشیمه آوردی.

شایدم مال یکی از همکاراش باشه ،که باهاش بوده برگشتنی،جاش گذاشته، الان زنگ خورده و جوابشو داده که آره گوشیت اینجاس و‌شمام یهویی اومدی

رابطتون چطوریه؟

خوبه با اینکه یکم بداخلاقه، ولی میگذرونیم دیگه. یه بار هم قبلنا ازش پنهانکاری دیدم.. اصلا خیلی آب زیر کاهه ، همشم مچشو میگیرم ولی ماست مالی میکنه، یه جوابی داره همیشه که آدمو قانع کنه ولی من هیچموقع قانع نمیشم شکم برطرف نمیشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بنا به زرنگ بازی باشه تا الان هر روشی انجام داده شاید خودش پیشنهاد بده بیا زنگ بزنم به دوستم😏

اصلا زنگ بزنم به دوستم مورد قبولی نیست ، نمیدونم والا دیگه چی میخوان که اینکارارو میکنن

🏹🤍
خوبه با اینکه یکم بداخلاقه، ولی میگذرونیم دیگه. یه بار هم قبلنا ازش پنهانکاری دیدم.. اصلا خیلی آب زی ...

اگه به رو خودت نیاری و گوشی و پیدا کنی گوشی مدرکت هست 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
اسی خودش صحبت کنه بگه گوشیتون تو ماشین جا مونده ببینه مرده چی میگه

ای بابا مردا انقد خوب بلدن ماسمالی کنن.حتما تا حالا اینحور مردی به تورت نخورده که فک میکنی بااین چیزا میشه مچ گرفت.

شوهر من دو بار یه گوشی اورد خونه.یعنی شانس اورد که گوشیه رمز نداشت تا فی خالدونشو در اوردم.تا طرف میدید گوشیش نیس با گوشب مادرش یا خووهرش یا براددش زنگ‌میزد ببینه گوشیرو کجا جا گذاشته.قایم نمیکردا تو دستش میاورد میگف مال دوستمه.

اون زمان با ماشین شوهر من میرفتن سر کار.بااین حال چن روز یبار تمام ماشینو زیر رو میکردم.

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
نمیدونم که ، الان زنگ زده بود باز پرسیدم گفت میبرم پس بدم لباسای دوستم تو نایلون من بود از جیبش افتا ...

یعنی دوستش یه روز کامل نیومد گوشیو پس بگیره؟ تو این دوره مردم یه دقیقه بی گوشی از دنیا ساقط میشن:/

چ بدونم...

شایدعشق  همان لحظه باشد که یادت می آید در فریزر یک عددبستنی مانده  
ای بابا مردا انقد خوب بلدن ماسمالی کنن.حتما تا حالا اینحور مردی به تورت نخورده که فک میکنی بااین چیز ...

خب عزیزم اسی میگ اولین باره نمیشه بدون اینکه چیزی ندونه موشکافانه بره جلو

موقعی که برگشت بشین باهاش صحبت کن بعد سعی کن که توجیهش کنی که حرفش قانعت کنه گوشیه خودشم بگیر چک کن& ...

گفتم بهش میاوردی خونه دیگه میگفتی مال دوستمه چرا تو ماشین گذاشتی گفت ترسیدم تو شک کنی بگی این مال کیه 🙄

خب عزیزم اسی میگ اولین باره نمیشه بدون اینکه چیزی ندونه موشکافانه بره جلو

خب شاید اینکه بدون اینکه خودش بخاد رفته و گوشی رو دیده زمانش رسیده بوده که اسی آگاه بشه.

من اینچیزارو همیشه نشونه میدونم.

حالل انشالله که چیزی نبوده و شوهرش راست گفته

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............