2777
2789
عنوان

بیایین ببینین حق دارم شک کنم ؟ چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 89 پست

حیف شد 

کاش جلوی خودتو گرفته بودی و نمیرفتی جلو 

اینطوری شب به راحتی میرفتی سرگوشی ببینی چه خبره .

الان دیگه شوهرت تو فاز انکار میره تازه طلبکار هم میشه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خیالت راحت مشکوک نیس اینو اداره شاید دراختیارسون قرارداده حتناً یادش رفته بهت بگه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یعنی داره خیانت میکنه ؟ از کجا بفهمم راست میگه دیگه مغزم کار نمیکنه 

شب ک اومد بگو من بهت شک کردم ک اون مال دوستت باشه همین الان ب دوستت زنگ بزن و توجیحم کن اگ زنگ زد ک هیچ اگ نزد...

مشکوووک

نی نی یار جان مشکلت با من چیه چرا انقد منو میترکونییییییییی😭۶ ساله عضو نی نی سایتم این ۱۴ همین کاربریمه 🤐🤐درسته یکم بی تلبیتم ولی درست نیست انقد بترکم😁😁

موقعی که برگشت بشین باهاش صحبت کن بعد سعی کن که توجیهش کنی که حرفش قانعت کنه گوشیه خودشم بگیر چک کن اگه عصبی شد بگو کار امروز توئه که منو تو شک انداختی چون انتظار نداشتی با همچین صحنه ای مواجه بشی حالا هرچی گوشیه دوستشم بوده میتونسته تو خونه بهت بگه یا جلو خودت تماس بگیره

🏹🤍

دلم میخواد بگم مال دوستش بوده شک نکن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
شب ک اومد بگو من بهت شک کردم ک اون مال دوستت باشه همین الان ب دوستت زنگ بزن و توجیحم کن اگ زنگ زد ک ...

زنگ میزنه . ماست مالی کردن این چیزا واسه مردا کاری نداره

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
آره آخه خیلی هم طلبکارانه بهم گفت چرا منو ترسوندی یهو اومدی ، منم گفتم مگه صدای آسانسور رو نمیشنوی ؟ ...

دیگه رنگ اون گوشیم نمیبینی میزاره سرکارش😰 کاش صبوری میکردی

من واندراحوالات شما راهمون برای همیشه ازهم جدا 🤪

اصلاااا به رو خودت نیار خیلی مهربون باهاش رفتار کن ک اصلا شک نکنه و زرنگ نشه یه موقع ک خوابه یه چیزی برو خوب ماشین رو بگرد 

اگه به رو خودت بیاری گوشی و طوری قایم میکنه ک دیگه دستت هم بهش نمیرسه 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️