2777
2789
عنوان

حالم از بازوهام بهم میخووووره

1645 بازدید | 85 پست

بچه ها دیگه بریدم دارم خل میشم بازوهام به هیکلم نمیاد خیلیم ورزش میکنم دمبلم میزنم هیچیم نمیخوره همینجوری گندس... بعد ازدواج اینجوری شد... شومیز سایز ۳۸ و ۴۰ بهم میخوره ولی بازوش میچسبه خییبلی ناراحتم ... اصلا انگار بازوی یکی دیگست برای بدن من نیست😔😔😔😔

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

ورزش کن..با بدنسازی بازوت کوچیک میشه

احتیاجی به باشگاه نیست حرکاتش دربیار تو خونه انجام بدا

نتبجه دیدم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ دغدغه هایی😐

تیکر بچه نیس مال تبلدمه🤪آی ام مجرد😁💙برا خوشبختیم یه صلوات میفرستی لدفا😍مرسی ک فرستادی ان شاءلله به هرچی میخوای برسی❤الگوی زندگیم 💛باب اسفنجی💛خل نیستما بمب انرژیم🤗همه چیو دوسدارم به همه عشق میورزم😍راستی حیوون مورد علاقم 🐢😂عجیبه ولی خب بقیه حیوونا میمیرن و آدم وتنها میزارن ولی 🐢تا اخرش باهاته حتی شاید بعد مرگتم باشه دوسش دارم واقعا😘🤔یکم پر حرفم و شوخ ولی بی تربیت نیستم😱دوستم بدارین😐دوستتون میدارم بای😂✋
ورزش کن..با بدنسازی بازوت کوچیک میشه احتیاجی به باشگاه نیست حرکاتش دربیار تو خونه انجام بدا نتبجه ...

بابا میکنم پاره شدم از بس ورزش کردم و دمبل زدم

بارو از قسمتایی هست که هیچ فایده ایی نداره😑😐

یه روش هست اونم مثل بای بای کردنه به مدت نیم سالت تند تند بای بای کنی 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

يه خانمي تو باشگاه بازوهاش جراحي كرد خط بخيش هم ليزر 

خيلييي دقيق بشي ديده ميشه 

منم خيلي لاغر شدم بازرهام شل شد سه سال بيشتر طول كشيد با بدنسازي يكم درست بشه ولي با اوني كه بايد بشه خيلييييييي راه داره

با ورزش همه جات لاغر میشه نه فقط بازو ببین عمل کن جای بخیه با لیزر و اینا میره

از یه طرفم انقدر گرون شده خدا میدونه شوهرمم میگه خودتو ناقص نکن

منظم؟؟

دور بازو ۴۸ سانت یکی از اشناها کرد۳۸

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد