2777
2789
عنوان

کیا از ازدواجشان پشیمونم و ب اجبار زندگی مبکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 61 پست
چقدر غربت سخته واقعا دلم مامانمو میخواد خیلی وقتا هفته ای ی بار میتونم ببینمش انقد حسرت اونایی رو می ...

هفته ای ی بار....ای بابا دلت خوشه خواهر من که چند ماهی ی بار میبینمشون....تازه اونم به تازگی شده چند ماهی ی بار...تا پارسال سال به سال نمیذاشت ببینمشون...کاری کرد که اونا هم دیگه سمت خونه ی من نیان...باهاشون قهر کرد 

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده عزیزم 

مرسی گلم...خدا هم به تو و زندگیت ارامش بده

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
واقعا دلم میخواد برا همیشه با خدا قهر کنم

میفهمم چی میگی و با تمام وجودم درکت میکنم..😔😭😭😭😭😭😭

بیا برا هم دعا کنیم مشکلمو خیلی زود حل بشه شما اهل کجایبن

باشه عزیزم....گاهی اوقات میگم خدایا من دختری نبودم که تو دوران مجردی هرکاری بکنم..بخاطر کدوم گناه منو اوردی انداختی تو شهر غریب با ی شوهر زبون نفهم....اخه این حقه

باشه عزیزم....گاهی اوقات میگم خدایا من دختری نبودم که تو دوران مجردی هرکاری بکنم..بخاطر کدوم گناه من ...

واقعا گاهی فک میکنم کاش منم مثه جاریم بودم پرووو بشدت بازم همه ی نیازاسو خانواده شوهرم انجام میدن احساس میکنم رفتاری جاریم تو چشم شوهرمو ک هر حرفی میزنم میگه از اون تقلید میکنی با میگه داری میشی مثه اون

واقعا گاهی فک میکنم کاش منم مثه جاریم بودم پرووو بشدت بازم همه ی نیازاسو خانواده شوهرم انجام میدن اح ...

وای خیلی بده...بخدا من از جاریام از لحاظ تیپ و قیافه خیلی سرترم ولی چون جاریم شاغله و درامد داره همیشه کوبیده میشه تو سر من...حالا جاری رو نگو...بی ریخت...بد جنس...با خانواده شوهر کلا قطع ارتباط کرده ولی چون درامد داره شده خانووم