2777
2789
عنوان

کیا از ازدواجشان پشیمونم و ب اجبار زندگی مبکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 61 پست
آخه اون چیزی ک نشون میده نیستن بنظرم پسر مادرش خ مهمه شخصیتش 

کاملا درسته....

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا.. وای خیلی بده ...شوهر من وقتی بی دلیل اخمش میره تو هم دتیا رو سر من خراب میشه...میدونم میخوا ...

شوهر من بییی دلیل حوصلش سر میره اخماش میره تو هم ی مهمونی مشروب نخورن کلا منگه🍒

قوی باش٫نترس٫کمترحرف بزن بیشتر فکرکن🧚‍♀️❤️🦋
آخه اون چیزی ک نشون میده نیستن بنظرم پسر مادرش خ مهمه شخصیتش 

دیگه چندسال ک نمیتونن خودشونو پنهون کنن بعضیا ک شخصیت پیچیده دارن اره ممکنه نشون ندن اما اونایی ک سادن و بی خورده شیشه ازاول تااخر یه شکلن عشق منم همین جوره با اولش فرقی نداره

دیگه چندسال ک نمیتونن خودشونو پنهون کنن بعضیا ک شخصیت پیچیده دارن اره ممکنه نشون ندن اما اونایی ک سا ...

ازدواج کردین نه همه اینجوری نیستن خوشحالم ک یک زن از سرزمینم خوشحال و شاده

شوهر من بییی دلیل حوصلش سر میره اخماش میره تو هم ی مهمونی مشروب نخورن کلا منگه🍒

کاشکی شوهر من مشروب میخورد سرحال میشد...ی بار گقت میخوام بگیرم بخورم منم گفتم خوبه حداقل مشروب میخدره اخماش باز میشن منم راحت میشم از این همه غر و اخم....باورمیشه نشست به مشروب خوردن فاز بد گرفت قیافه ش از اینی که بود هزاران برابر تو هم رفت...اخمو...عنق...بداخلاق..منم زنگ زدم به مامانش کفتم بیا این گوهی که پس انداختی جمع کن....هرچند رابطه م با مامانش از خووش بهتره

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
حتمن شمام خ آدم حسابش کردیم از محبت سیرابی کردی مثه من

اشتباه محض.....منو اوردن تو غربت....من‌محیط خونه ی پدرم ی محیط اروم که همه به هم احترام میذارن بود...اومدم تو این جنگلیای وحشی ترسیدم...یعنی بخاطر اینکه شوهرم دعوا نکنه هرکاری که فکرشو بکنی نیکردم اونم رودار شد...

الان چطوره اخلاقش از اول همینطوری بود

ن بابا از اول ی مقدار اذیت میکرد الان داره بدتر و بدتر میشه....من فقط بخاطر پسرم تحملش میکنم چون خیلی معصومه و گناه داره 

اشتباه محض.....منو اوردن تو غربت....من‌محیط خونه ی پدرم ی محیط اروم که همه به هم احترام میذارن بود.. ...

چقدر غربت سخته واقعا دلم مامانمو میخواد خیلی وقتا هفته ای ی بار میتونم ببینمش انقد حسرت اونایی رو میخورم ک هفته ای چند بار خونه ماماناشونن

نیومدم فخر بفروشم ولی من زندگیم در حال حاضر خوبه گذشته ی بدی داشتم ولی الان شوهرم یه مدت خوب شده اما ...

دقیقا حال روز تورو دارم انقدر زیر فشار گذاشتم اذیت شدم الان با کوچیکترین چیز دیونه میشم

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم