2777
2789

من خودم تو مدرسه سر صف وایستاده بودیم یکی داشت درمورد ایدز و اینا صحبت میکرد

راه های انتقالشو گفت

منم از دوستم پرسیدم

اونم خدا خیرش بده کامل توضیح داد😂😂😂

البته تا اون موقع هم یه چیزایی شنیده بودم ولی زیاد در جریانش نبودم

یادش بخیر همش به پدرم بد نگاه میکردم

میگفتم خجالت نمیکشه به منم میکه برو نماز بخون😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی که ازدواج کردم🤦🤦🤦

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭

اول راهنمایی،کتابای رمان قدیمی تو کلاس دست ب دست میشد،منم فیض بردم🤦‍♀️

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

مامانم جریان حاملگی و گفت 😑 تو ۱۱،۱۲ سالگیم تازه خیلییی سربسته 😒

تا ۲ روز گریه میکردم 😑 بعدن رفته رفته که کامل فهمیدم هی شوکه تر شدم 😂😂😂

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️

وقتی دوستام به من گفتن چون ۳ تا خواهر بودیم میگفتن یعنی بابات سه بار مامانتو اره

داد میزدم با گریه میگفتم نهههههه یه بار واسه سه تامون بس بوده😂😂😂😂😂اونم میگف نه هر کدومتون یه بار

بزرگ تر که شدم فهمیدم سه بار که هیچی کلی اررررههههه