2777
2789

فردا دارم میرم مشهد بچه ها...دختر عمه ام کرونا گرفته و مادربزرگم تو یه خونه باهاش بوده...میرمش که ببرمش خونه عموم(مجرده) و اونجا ازش نگهداری کنم چون آلزایمر داره...بچه ها خیلی میترسم خدایی نکرده مادر بزرگم گرفته باشه....چطوری تقویتش کنم که ویروس نتونه تو بدنش فعال بشه؟؟؟؟ کسی راهی بلده؟؟؟ تا تجربه ای دارین؟؟؟

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهیچه و چیزایی ک ویتامین داره و مقویه بهش بده

مرسی عزیزم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
اگه ویروس وارد بدنش شده باشه که نمیتونید جلوی تکثیرشو بگیرید 

اگه خدایی نکرده وارد شده باشه و تو مرحله نهفته باشه نمیشه یه جوری تقویتش کنم که آسیب به بدنش نرسه...هشتاد سالشه خیلی میترسم....

ویتامین سی بهش بده

آره قرص جوشان دارم میبرم کلی...ویتامین دی چطور؟؟؟

اگه خدایی نکرده وارد شده باشه و تو مرحله نهفته باشه نمیشه یه جوری تقویتش کنم که آسیب به بدنش نرسه... ...

میتونید تقویت کنید که کمتر به بدنش آسیب بزنه 

مثلا ویتامین سی بدین بهش، آب میوه طبیعی بدین 

مایعات بیشتر بدین 

غذاهای با طبع سرد کمتر بدین 

ویتامین d بدین (هر 15 روز یا 1 ماه یک عدد با دوز 50 هزار، بیشتر از اون به کبد آسیب میزنه) 

و غذاها و خوراکی هایی بدین که باعث میشه سیستم ایمنی بدنشون تقویت بشه. 

مثلا عسل خوبه (به همراه صبحانه یا چای عسل یا...) 

و اگه هم خدایی نکرده علائمی مثل گلودرد یا.... داشتن بهشون شربت زینک (کودکان) بدید 

و درصورت داشتن علائم هم سریعتر ببرید تست بدن که درمانشون شروع بشه به هر حال اگه زود تشخیص داده بشه پیشرفت ویروس کنترل میشه و از بین میره. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
میتونید تقویت کنید که کمتر به بدنش آسیب بزنه  مثلا ویتامین سی بدین بهش، آب میوه طبیعی بدین&nbs ...

مرسی عزیزم اطلاعات زیاد و مفیدی دادین...شما فک کنم پزشک یا کادر محترم درمان باشین.... سعی می کنم همه مواردی که گفتین مو به مو انجام بدم...خدا خیرتون بده که بهم گفتین...مادربزرگم عشق زندگیمه...یه جورایی بزرگم کرده... امیدوارم بتونم کاری کنم هیچ آسیبی بهش نرسه...

مرسی عزیزم اطلاعات زیاد و مفیدی دادین...شما فک کنم پزشک یا کادر محترم درمان باشین.... سعی می کنم همه ...

خواهش میکنم ❤️

مرسی نظر لطف شماست 

نه متاسفانه علی‌رغم اینکه علاقه زیادی پزشکی داشتم تا حالا براش تلاش نکردم اما قصد دارم که برای قبولی پزشکی وقت بزارم و امیدوارم قبول بشم. 

خداحفظشون کنه 😍❤️

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️