ینی شما خودتون باشین دقیقا خودتون هرچی ک تو دلتون هس رو ب زبون بیازین و دو رو نباشین اصلا ولی اون طرف الکی نقش ادم خوبه رو بازی کنه. و با سیاستی هایی که داره بر شما پیروز بشه. هرچی هم بش بگین برای هرکارش یه دلیل الکی بیاره و کارشو ماست مالی کنه. چیکاکنم دیگه در برابرش کم اوردم.
😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه
خودتو خسته نکن... این آدم بالاخره ی روز دستش رو میشه... خودش خودشو به همه معرفی میکنه. فقط بشین نگاه کن. چون هر کار کنی بدتر فکر می کنن شما مقصری. شما هم با سیاست رفتار کن و آتو نده دستش... سکوت کن. خدا بالاخره رسواش میکنه
توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
من وخواهرشوهرم اینجوری بودرابطمون...من باهاش قطع رابطه کردم..اونقدکه دیگه منونمیبینه که اتیش خشم وحسادتش بسوزونتم..اینقدکم همومیبینیم که داره کم کم به زبون بی زبوتی ازم عذرخواهی میکنه ولی قلب من دیگه هیچ وقت بهش اعتمادنمیکنه
توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
نیستی ببینم دارم چی میکشم از دستش. هق هق داشتم میکدم چن دقیقه پیش
این مسائل برای همه هست.از خدا بخواه ی اعصاب فولادی بهت بده. من که بعضی رفتارای بزرگترا رو درک نمیکنم 😑