2777
2789
عنوان

درس خوندنم :(

136 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها

من سال بعدی کنکور دارم  الان دقیقا یک ماهه برای خوندن کنکور شروع کردم و با مشاور شروع کردم 

مشکلم اینجاست که تا هفته اول عالی پیش رفتم از هفته ۲ تا الان تنبل شدم هی هر روز میگم یه ساعت دیگه شروع میکنم تا میشه اخر شب و تا صبح بعضی وقتا بیدار میمونم ولی بازم کلی از برنامه اون روزم میمونه:(

خودمم خیلی ناراضیم هدف بزرگی دارم حقوق دانسگاه تهران ولی هر روز بدتر میشه اصن نمیدونم چجوری این تنبلی و دست دست کردن ر از بین ببرم چه راهی پیشنهاد میکنین؟

الان کلی از برنامه ای که تا الان باید تموم میشد مونده تقریبا نصفش و مشاورمم نمیدونه

هر شب به خودم میگم از فردا درست میخونم و این عقب مونده هامم اروم اروم میخونم ولی بازم روز از نو روزی از نو

چه راهکاری پیشنهاد میدین کنکوریا ؟ که هم عقب موندگی رو جبران کنم هم تنبلی بزارم کنار

الان میشه گفت نسبت به بقیه رقیبام که سال بعد کنکور دارن جلوترم ولی بازم حس بدی دارم نسبت به این تنبلی و عقب موندم از برنامم راهکار بدین ؟

وزن 

خب آدم یه وقتایی هیجان بیشتری داره و بهتر و پربازده‌تر میخونه، یه وقتایی انگیزه‌اش کم میشه

وقتایی که تنبلی می‌کنی یا انگیزه نداری، سعی کن به زور و بدون علاقه هم که شده بخونی

صبح ها کی بیدار میشی؟ صبح زود بیدار شدن معمولا به آدم انرژی و انگیزه بیشتری میده

و یادت باشه موفقیت در هر کاری حاصل تداوم در اون کاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آدم یه وقتایی هیجان بیشتری داره و بهتر و پربازده‌تر میخونه، یه وقتایی انگیزه‌اش کم میشه وقتایی ک ...

راستش من فقط هفته اول انرژی و انگیزه کافی نداشتم الان ۳ هفتس وضع همینه یه روز کمتر یه روز بیشتر....

اصلا از خودم راضی نیستم 

راستش زودتر از ۲ ۳ ظهر بلند نمیشم معمولا چون شب تا صبح بعضی وقتا بیدارم و از ۲ ۳ هم که بیدار میشم هی میندازم عقب یه میگم یه ساعت دیگه یه ساعت دیگه و یهو میبینم ساعت ۱۱ شب شده و بعضی وقتا تا صبح بیدار میمونم:(

وزن 
راستش من فقط هفته اول انرژی و انگیزه کافی نداشتم الان ۳ هفتس وضع همینه یه روز کمتر یه روز بیشتر.... ...

عزیزم همین کارِت خیلی اشتباهه

صبح زود بیدار شدن خیلی خوبه

نه برای این که وقت بیشتری داری، کسی هم که صبح دیر بیدار میشه از اون طرف شب دیرتر می‌خوابه و همون قدر وقت داره

اما صبح زود که بیدار بشی انرژی بیشتری داری

آلیس در سرزمین عجایب می‌گفت میخواد قبل از صبحانه ۶ تا کار غیرممکن رو انجام بده، منم سال کنکور به خاطر همین جمله به محض این که بیدار می‌شدم یکم درس میخوندم و بعد تازه میرفتم دست و صورتمو می‌شستم و صبحانه می‌خوردم😁

همین امشب به نظرم هرکاری داری تا یه ساعت دیگه تموم کن و سعی کن بخوابی، حتی اگه خوابت نمی‌بره چراغ‌ها و گوشی رو خاموش کن و توی رختخواب دراز بکش

عزیزم همین کارِت خیلی اشتباهه صبح زود بیدار شدن خیلی خوبه نه برای این که وقت بیشتری داری، کسی هم ک ...

ممنونم♥️

اخه امشب هم باز یه سری درسا مونده طبق معمول:)

به نظرتون بیدار بمونم یا بزارم از فردا؟

وزن 
ممنونم♥️ اخه امشب هم باز یه سری درسا مونده طبق معمول:) به نظرتون بیدار بمونم یا بزارم از فردا؟

به نظرم الان برو درس‌ها و مبحث‌هایی رو که فردا میخوای بخونی روی کاغذ بنویس
زمان حدودی که هر درس ازت میگیره رو هم مشخص کن
زیادم ایده‌آل گرا نباش که به همه درسات کامل برسی
یکی دو ساعت هم برای کارهایی که ممکنه بهشون نرسی و عقب بمونی کنار بذار
الانم کم کم برای خواب آماده شو :)
اگه بیدار بمونی فردا باز دیر بیدار میشی

اگه یه زمانی برای استراحت بخوای فیلم ببینی، این دوتا فیلم انگیزشی رو می‌شناسم

البته تاثیر بلندمدت که ندارن :)

ولی اگه میدونی کمکت میکنه ایناست:

To the fore: پیش به سوی جلو

(یه فیلم دیگه هم به این اسم هست ولی این که من میگم ساخت چین و هنگ کنگه و در مورد چندتا دوچرخه سواره. بارها توی تلویزیون ایران پخش شده، شاید دیده باشی. یه زمانی به من خیلی انگیزه میداد😊)

و این یکی:

Peaceful warrior به جنگجوی درون ترجمه‌اش کردن

دوباره یه چیزی رو بگم😂 صبح که انرژی‌ات بیشتره رو بذار برای درس

اگه خواستی فیلم‌ها رو ببینی بعدازظهرها ببین

اگه یه زمانی برای استراحت بخوای فیلم ببینی، این دوتا فیلم انگیزشی رو می‌شناسم البته تاثیر بلندمدت ک ...

وای خیلی ممنونم از راهنماییاتون خیلی خیلی لطف کردین😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

وزن